• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm iç içe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asilme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
arkadaşlar ekli kayıtlar dosyasına userform kullanarak dosya oluşturmak istiyorum ve kendi çabamla birşeyler yaptığımdan bazı yerlerde takılıyorum.bu sebeple sorularımda hata olursa kusura bakmayın.userform1 e kayıt için TEXTBOX ve COMBOBOX kullandım.şuan istediğim userform2 nin userform1 deki combobox6 nın yani arınıyor yakalandı seçilen yerde aranıyor dediğimde normal kayıta geçmesi ancak yakalandı dediğimde userform2 nin açılarak bilgileri doldurmayı istemesi daha doğrusu yakalandı dediğimde yakalanma tarihi yeri vb çıkan userform2 yi doldurmadan işleme devam etmemesi yardım etmeniz mümkünmü ayrıca userfor1 e kayıt yaptığımda kayıt sırası otomatik atıyor.userfor1 üzerinde kayıt no yu veya bir önceki kayıt noyu nasıl görebilirim LÜTFEN yardım edermisiniz.teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba,
Combobox6 nın change olayına;
İf combobox6="YAKALANDI" then userform2.show
kodunu yazın.

arkadaşlar userform içinde userform açılıyor ancak kayıt sayısı hakkında kimse bilgi vermemiş.formun üzerine bir textbox eklesem bir öncesi sayıyı burada göstermek için makro kodu ne olmalı

Merhaba,
Ekteki dosyayı inceleyin. Form açılırken son kayıt no ya 1 ekleyerek kayıt no kutusuna alıyor.

Ekli dosyalar

Geri