Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ek te yaptığım çalışmada userformda commandbuttonları nasıl renklendirebilirim.ayrıyeten her form açtığımda sürekli sabit bir hücrede nasıl açılmasını sağlayabilirim.dosya ekte yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
1 ve 2. sorunuzun yanıtı ekte. 3. sorunuzun yanıtını bilmiyorum. Yine de birşeyler yaptım ama, benim yaptığım ekran çözünürlüğünden ve sutun genişliklerinden etkileniyor.
Bekli üstadlar el atarsa W5 hücresinin konumunu hesaplayıp, UserFormun Top ve Left özelliğine atayabilirler.
Kolay gelsin.
Sayın bulentkars,
Sonradan aklıma takıldı, kodlarda bazı değişiklikler yaptım. Bunun öncekine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dosya ilişiktedir.
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.