• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform geliştirme

Excel Vers. ve Dili
2007,5
http://s3.dosya.tc/server6/z8jqdc/Fotokopi_Takip2015.rar.html

Efendim, Allah CC Rağzı olsun bu siteden emeği geçenlerden....

geçmiş yıllarda aldığım, bu programda bağzı değişiklikler yapamıyorum, okulda kullanılan Fotokopi programıdır...

Yapılmak istenen:

1 - Hesaplara Bakiye kısmı eklemek...Bağzen fazla ödeme yapılıyo , çektikçe düşülüyo...bakiye göstermediği için ne kadar kaldı göremiyoruz...

2- Çekim kaydı girerken, hem çift hem tek çekimi aynı ekranda aynı anda girme imkanı eklemek

( bir kişiye mesela 30 çift 50 tek yönü bir seferde girebilmek) mevcut haliyle ayrı ayrı girebiliyom

3 - çekim kaydı bitince ana pencereye dönüyoya, en son yapılan kaydı gösterir olmalı ( Userform son dolu satırda durmalı) mevcut hali ilk satırı göterir duruyo

4 - Ödeme ekranına , ödeme miktarı girince. isteğe bağlı bir not girme imkanı olsa ( O pencerede ödemeyi girince bi pence daha ilave etsek not girersek diye, oda data sayfasında ödemenin yazıldığı satırının yanındaki ilk boş hücreye o notu koysa)

Teşekür Ederim....

Son düzenleme:
Me.ListBox1.RowSource = "DATA!A2:G" & Sheets("DATA").Range("A65536").End(xlUp).Row

bu kodu aramada buldum listboxun son satırı göstermesi için....çeşitli yerlere ekliyom ...bi türlü son satırda durmuyo listbox.....

neden...

Efendim....çözemedim...Yardım...ne olur

Geri