• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform ekleyip verileri dosya içinde tüm sayfalardaki belirli hücrelere girmesi..

Excel Vers. ve Dili
ben yeniyim.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR..
EK DOSYAMDA "ANASAYFA " Sayfasına userform ekleyip diğer sayfalara veri aktarmak istiyorum...
ilk sayfada acıklama yazdım incelerseniz çok sevinecem..
tşk.ederim ilgilenen herkese....

Ekli dosyalar

DEĞERLİ ARKADAŞLAR..
EK DOSYAMDA "ANASAYFA " Sayfasına userform ekleyip diğer sayfalara veri aktarmak istiyorum...
ilk sayfada acıklama yazdım incelerseniz çok sevinecem..
tşk.ederim ilgilenen herkese....

Çok az bilgi vermişsiniz, en azından sütunlarda başlıklar olsaymış ! Ben yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bir başlangıç yaptım, eğer bu formatta birşeyler hazırlamak istiyorsanız örneğe bakıp, eklemeler ile geliştirebilirsiniz sanırım.

Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
selam

Çok az bilgi vermişsiniz, en azından sütunlarda başlıklar olsaymış ! Ben yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bir başlangıç yaptım, eğer bu formatta birşeyler hazırlamak istiyorsanız örneğe bakıp, eklemeler ile geliştirebilirsiniz sanırım.

Kolay Gelsin

Bedri bey ilginiziçin tşk.ederim ..fakat dosyayı acmatım..salt onur..bildir falan diyar...
sebini anlamadım..
kulanıcı tarafından kitlenmiş diyor...

Son düzenleme:
Yukarıdaki mesajın ekini güncelledim. Tekrar deneyin Lütfen

Yukarıdaki mesajın ekini güncelledim. Tekrar deneyin Lütfen

:( malesef bedri bey..düğme makrosu calışmıyor diyorr...

detaylı bir dosya ekledim rica etsem bu dosya üzerinde çalışma yapmız mümkünmü.. tşkler..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
haklısınız

Sayın nurullah16 daha öncede aynı konu başlığı açmışsınız burda sayın levent hocam istediğiniz gibi bir örnek yapmış burdaki örneği neden kullanmadınız anlayamadım.

http://www.excel.web.tr/f48/userforma-kod-ekleme-t122546/sayfa2.html

leevent hocam yapmı evet..farkent medim ben..bende onu rahatsız etmemek adına konuyu tekrar actım kusuruma bakmayın..
yanlız levet hocamın yaptığınıda acamadım "formu ac"makrosu devre dışı bırakıldı diyor..
pek anlamadım..

dosyayı açtığınızda makroları etkinleştirin diye bir uyarı alıyormusunuz peki. bide office programının hangi versiyonunu kullanıyorsunuz.

Ekteki resimde neler yapmanız gerektiğini yazdım. Levent hocamızın dosyasını açtığınızda işlemleri sırası ile yapınız.

Ekli dosyalar

• eger.jpg
    eger.jpg
    106.6 KB · Görüntüleme: 18
Puantaj oluşturmak istiyorum yardım lütfen

selam arkadaşlar ben şirketimin hesaplarını tutmak için excellde userform aracılığı ile bir puandaj + kasa defteri yapmak istiyorum.yapmak istediğim şöyle bişey personel hangi tarihte hangi şantiyede çalışmış 2.i-si ise şantiye raporunda başlangıç bitiş tarihi ve orada kimlerin hangi tarihde çalıştığı3. kasa defteri giriş çıkış bir örnek gönderen arkadaş olursa memnun olurum allah hepinizden razı olsun

Geri