Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, cevap gönderdikten sonra hemen aklima bir sey geldi, ve denemdim oldu. güle güle kullan. sadece yapacagin girelecek bilgileri word'gosterilen semaya gore ayarlamalisin.
Sn: nuklay2003; dediğiniz gibi önce excel e oradan word e aktarmayı bende düşünmüştüm ancak 1. sorumda belirttiğim örneğin içindeki alanlara bunları nasıl yerleştirebileceğimdi?
sayın nuklay2003 daha önce yazdığım örneği gönderiyorum inceleyin
exceldeki hücreyi kopyala worda geç düzen>özel yapıştır>bağ yapıştır>biçimlendirilmiş metin(RTF) (diğerlerini deneme sınama ile dene) >tamam
excelde değişiklik yaptığında eğer word belgesini açarsan sana uyarı gelir güncelleme yapılsın mı diye kabul edersin.
ihalenin başlangıcında sonuna kadar gereken bütün evrakları exceldedüzenliyorum. word dökümanlarınıda nesne olarak ekliyorum. İdari şartnameyi ve sözleşmeyi excel içine eklediğim word nesnesi içerisine gömdüm. Excelde yaptığım değişiklikler idari şartnameyi ve sözleşme dosyasına yansıyor. Aynı şekilde sizde yapabilirsiniz. Örnek dosya gönderiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.