Userform dan Word e kayıt

Excel Vers. ve Dili
İŞ : Microsoft Office Excel 2003
EV : Microsoft Office Excel 2003
Arkadaşlar merhabalar.

ekte gönderdiğim olayı nasıl gerçekleştirebilirm. Excel de userform üzerinde girdiğim bilgileri Word belgesinde ilgili alanlara işlemem gerekli.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Önerisi olan varmı arkadaşlar?

Excel Vers. ve Dili
Ev: Office 2007 Çin'ce
İş : Office 2003 English
merhaba

excelden direkt word'a aktarmayi duymadim, ama belli bir klasör'e *.txt uzantili olarak kaydetmek mümkün.

Excel Vers. ve Dili
Ev: Office 2007 Çin'ce
İş : Office 2003 English
merhaba, cevap gönderdikten sonra hemen aklima bir sey geldi, ve denemdim oldu. güle güle kullan. sadece yapacagin girelecek bilgileri word'gosterilen semaya gore ayarlamalisin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Sn: nuklay2003; dediğiniz gibi önce excel e oradan word e aktarmayı bende düşünmüştüm ancak 1. sorumda belirttiğim örneğin içindeki alanlara bunları nasıl yerleştirebileceğimdi?

sayın nuklay2003 daha önce yazdığım örneği gönderiyorum inceleyin

exceldeki hücreyi kopyala worda geç düzen>özel yapıştır>bağ yapıştır>biçimlendirilmiş metin(RTF) (diğerlerini deneme sınama ile dene) >tamam
excelde değişiklik yaptığında eğer word belgesini açarsan sana uyarı gelir güncelleme yapılsın mı diye kabul edersin.

ihalenin başlangıcında sonuna kadar gereken bütün evrakları exceldedüzenliyorum. word dökümanlarınıda nesne olarak ekliyorum. İdari şartnameyi ve sözleşmeyi excel içine eklediğim word nesnesi içerisine gömdüm. Excelde yaptığım değişiklikler idari şartnameyi ve sözleşme dosyasına yansıyor. Aynı şekilde sizde yapabilirsiniz. Örnek dosya gönderiyorum.

http://rapidshare.com/files/91607993...ihale.rar.html

Erdal

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ev: 2021 - Türkçe 32 Bit
İşyeri: 2016 - Türkçe 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-10-2029
Linki uzun olarak(noktasız) ekleyebilirmisin