• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm da tıkandığın bir makro için yardımlarınızı arz ediyorum...

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Açacağınız uygulamada karşınıza gelecek olacak userformda Giriş Yapan Araç Sekmesi Var, Araç Plakası seç bölümünde girişi yapılan araçlar listeleniyor. Exel sayfasına alt alta kaydedilen bilgilerin ilerleyen saatlerde araç çıkış yaparkende doldurulması gerekiyor. Doldurma işlemini userform da ki araç çıkışı bölümünden bilgiler girilerek Kaydet butonu ile doldurulması gerekiyor. Ancak sorun şu, Giriş Yapan Araç Bölümünden daha önce kaydı yapılan araç seçilecek. o kayıt exel sayfasının belki 2. satırında belki 5. satırında olacak, çıkış kaydı girildikten sonra kaydet butonuna bastıktan sonra Giriş yapan aracın satırı aratılacak ve o satırın karşılığına bilgileri kaydedecek.. Umarım zor bir iş değildir sizin için. yardımlarınızı çok çok arz ediyorum.. iyi geceler dilerim
Excell Ek

Günaydın
Dosyanızda bir çok kod var ama o kadar tuş yok. Sorun , userformu otomatik yükseltse de excele geçerken userform kapanmıyor ve uğraştırıyor.
Dosya yüklerken bu tür düzeltmeleri yapmış ve hareketleri durdurmanız , kod satırının başına ( ' ) işareti koyarak kolay ve mümkün olur.

İnceleyiniz.

Sayın @stirra_ej

Bir dosyada bazı özellikleri çalışma isteğinize göre kaldırabilirsiniz .
Ancak kaldırdığınız özellikler temel özellikler ( gelişmiş ayarlar ) olduğunda dosyanın kapanışına kaldırdığınız özellikleri tersine kodlayarak yazıp bir tuş altına koymazsanız destek vermek isteyen ya da kendi işyerinizde dosyayı açan herkesin ayarları bozulur ve öyle kalır.
Ne aksilik olduğunu anlamayan birine de Office'yi sildirip yeniden yükletebilir.
Bu yüzden , soru ekinde yüklediğiniz dosyalarda ayar satırlarını silin ya da pasifize edin. Bu şekilde yardım etmek isteyene de zaman kaybettirmemiş ve ayarları ile bilmeden de olsa oynamamış olursunuz.
Kendi hesabıma, 45 dakika gereksiz yere bunlarla uğraştım ve gelişmiş ayarları düzelten bir tuş ekleyerek dosyanızı buraya ekledim .
Bu arada, www.filebig.net adresinde dosya yuklerseniz reklam ya da başka şeylerin açılması riski sıfır olur.

İlk eklediğiniz dosyanın kaldırılmasını yönetimden isteyebilirsiniz .

Son düzenleme:
Geri