• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm da comboboxda seçtiğime göre Check-box verilerini aktarma

Excel Vers. ve Dili
2016 türkçe
Merhabalar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 3x5 lük bir tablom var bunlardan 1. sutun ürün cinsleri 2. sütunda adetleri diğer 3 sütun da ürünlere ait özellikler yazmaktadır. oluşturduğum userform da 1 adet combobox var ve tıklandığında 3 (veya daha fazla olabilir ) farklı ürünün ismi gözükmektedir. comboboxta seçtiğim ürün için check box ile de özelliklerini seçeceğim aktar dediğimde ürün adetlerine göre hangi özellik seçili ise o özelliğin olduğu sütundaki satıra adet sayısı otomatik olarak yazmasını istiyorum ekte dosya mevcut yardımınızı bekliyorum iyi çalışmalar

İstediğinizin anlaşılması biraz zor ancak anladığım kadarı ile ekteki tür bir şey istiyorsunuz.
(Sizin yüklediğiniz dosyada Combobox1'e bağlı hehangi bir liste gelmiyordu, anlaşıldığı şekilde A sütununu bağladım)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
hocam çok teşekkür ederim cevabınız için istediğim aynen bu şekilde fakat ilave olarak 3mm 5mm 10mm olduğu checkboxlara tik koyduğum zaman yanındaki sayı kadar ekleme yapıyor benim istediğim örneğin alüminyum çelik pleksi bunların adetlerini girdik 1 2 3 şeklinde yani 1 adet alüminyum 2 adet çelik 3 adet pleksi daha sonrasında bu sayı değerlerini referans alarak comboboxtan pleksiyi seçip 3mm ve 5mm tik attığım zaman veya 3üne birden tik attığım zaman pleksinin sayısı kadar rakamı 3mm 5mm 10mm altına yazması bu sistemde direk karşılıklarını yazıyor yani pleksi sayısı 3 iken 3mm 5mm seçtiğim zaman 1 ve 2 rakamını yazıyor

istediğiniz bu mudur?

Ekli dosyalar

• v2.xlsm
    v2.xlsm
    27.3 KB · Görüntüleme: 8
Rica ederim.

Geri