Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşin uzmanı arkadaşların yardımı ile bir izin programı hazırlamaya çalışıyorum. Bir kaç konuda çözemediğim problemim var.Problemler ile ilgili ekte dosya gönderiyorum.
Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
çalışmanıza userform2 yi ekledim.seçtiğiniz personele ait bilgiler kayır sayfasından çekilerek izin formuna aktarılıyor.siz userformu yeniden dizayn ederek diğer kısımları hazırladığım çalışmayı örnek alarak tamamlayabilirsiniz.
Öğretmenim kusura bakmayın, bu konu çok acemi olduğum için ilk bakışta yazdığınız kod çok zor gelmişti, ama biraz inceledikten sonra olayı çözmüş durumdayım.Tam tamına benim aradığım kod imiş, tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım, emeğinize sağlık.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.