• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userform çalışma

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
Merhabalar ekte gnderdiğim dosyada userformda kaydettiğim verilerin veri sayfasına bayi adı sutununa gelmesi gereken bayı adı bölbesi sutununa geliyor vede bayı adı sutununa sıra numarasını tekrar yazıyor bi yardım ederseniz sevineceğim

Ekli dosyalar

Dosyanızda tab index problemini sıraya koydum, ayrıca tuşlardaki eksik kodları da tanımladım. Veri sayfasındaki verileri silerek yine 1 2 3 4 gibi sıralama yazıp kaydedin ve her sayıya ait sütun başlığını oluşturun.

Dosya aşırı büyüdüğü için burada http://s2.dosya.tc/server11/NIQTBP/_al__ma.xls.html

Son düzenleme:
Bu çalışmayı siteden indirerek kendime uyarladım fakan yukarıda anlatığım sorunla karşılaştım siz yardımcı olursanın çok memnun olurum.

Userfor yardım

Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ekte gönderdiğim dosyada veri sayfasına bilgileri doğru getirmeyi başardım ama userformdaki ListBox1 e veri sayfasının D sutununa göre arama yapmıyor bir el atarsanız çok sevineceğim şimdiden iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

2 Nolu mesaj ekini kontrol ediniz

cems

teşekkür ederim verdiğiniz linkten indiremiyorum çalıştığım yer kamu olduğu için sakıncalı görüyor.Bu siteden gönderirseniz çok iyi olacak.

Bu site 500 kb izin veriyor. Dosyanız 1,5 kb yani buradan yüklemek mümkün değil.

şıkıştırıldığında da mı 500 kb aşıyor

Geri