Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ekte gnderdiğim dosyada userformda kaydettiğim verilerin veri sayfasına bayi adı sutununa gelmesi gereken bayı adı bölbesi sutununa geliyor vede bayı adı sutununa sıra numarasını tekrar yazıyor bi yardım ederseniz sevineceğim
Dosyanızda tab index problemini sıraya koydum, ayrıca tuşlardaki eksik kodları da tanımladım. Veri sayfasındaki verileri silerek yine 1 2 3 4 gibi sıralama yazıp kaydedin ve her sayıya ait sütun başlığını oluşturun.
Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var ekte gönderdiğim dosyada veri sayfasına bilgileri doğru getirmeyi başardım ama userformdaki ListBox1 e veri sayfasının D sutununa göre arama yapmıyor bir el atarsanız çok sevineceğim şimdiden iyi çalışmalar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.