• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm aritmetik işlem

Excel Vers. ve Dili
excel 2007-Türkçe
Sayın Üstadlar,
Ekli UserFormda txtfark1= txtbobmik1+txtfire1-txtkarmik1 gibi bir formül oluşturmak istiyorum ama Change olayını nereye verirsem vereyim o olana bilgi girişi olmaz ise işlemi yapmıyor, örneğin txtbobmik1 alanına change olayı verirsem sadece o alana bilgi girdiğimde işlem yapıyor ve diğer kutucukları gözardı ediyor ve sonuçta normal olarak yanlış çıkıyor bu işlemi sürekli yaptırabileceğim bir kod için yardımcı olurmusunuz.

Saygılarımla,

Ekli dosyalar

Userformdaki nesnelere yazdığınız kodlarda class modül kullanarak ciddi tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu konu üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm. Eğer sonuç alamazsanız ben yardımcı olmaya çalışırım.

Userformdaki nesnelere yazdığınız kodlarda class modül kullanarak ciddi tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu konu üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm. Eğer sonuç alamazsanız ben yardımcı olmaya çalışırım.

Levent Üstad,
VBA konusunda ne öğrendiysem bu siteden öğrendim, bu sebeple hepinize teşekkür ederim, ama son yazdığın Class modul olayı beni bitirdi :) ilk defa duydum bu ismi ,demek ki algıda seçicilik böyle bir şey lazım olmadığı için bakmamışım bile. sizden ricam başlangıç için bu siteden sizin öneriniz olan bir link vermeniz. başlangıcını öğrenirsem daha kolay kavrarım gibi geliyor.

Saygılarımla,

Geri