Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler Excelde tabloda ; eğer B sütünunda bugünün tarihi varsa , o satırların hepsini userforma aktarma istiyorum. Eski bir kod var ama uyarlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz ?
Dosyanız eklidir.
Not: Sayfanızda A sütunu dışarıdan veri alıyor.Tarihlerde "boş" gözükenler olsa da bunlar aslında "SIFIR" değerinde olduğu için UserForm Listesinde tarih gibi görüntüleniyor.
Bu durumu Sayfanızda düzeltmeniz halinde, Userform Listesi daha sağlıklı sonuç verecektir.
Sayın, @aydgur ,
İstediğiniz çözüm, Listbox'ta sütunların farklı şekilde sıralanması; yani, 1.ci sütun "sağa" diğerleri "sola" hizalı olsun gibi bir çözüm Excel Standart uygulaması değildir.
Bunun için sadece Makro Kodu da yeterli olmaz, Class Module örnekleri vardır.
Üzerinde çalışıp, çözüm bulunursa isteğinize uygun hale getirilebilir.
Mevcut durumdaki çözümleri şimdilik yeterli buluyorsanız, kullanmaya devam ediniz.
Bu konuda da çözüm bulmaya yardım edilecektir.
Emeğinize sağlık , bu şekilde tabii iş görüyor. Ve emin olun üstüne yatmadan örneklerden ekleme yapmaya çalışıyorum. Yani hazır emeğinizin üstüne konmadan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Sayın @aydgur ,
Hassasiyetinize ve emeğe saygınıza çok teşekkür ederim.
Burada paylaşılan bilgi ve çalışmalar, sadece size değil; tüm değerli üyelerimize fayda sağlaması ve örnek çalışma olması amacıyladır.
Hepimiz öğrenmeye çalışıyoruz.
Gönlünüz rahat olsun, sağlıcakla kalınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.