• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

UserForm üzerine takvim denetimi

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
UserForm üzerinde TextBox'a tıkladığmda haftalık veya aylık tarih kutusu çıkması ve seçerek tarih atama konusu

ekli dosyayı inceleyiniz . userformunuza bir monthview ekledim textboxun yanındaki togglebutton düğmesine tıkalyınca takvim aktif olacaktır.

Not: eğer sizde monthview yüklü değilse toolbox üzerinde sağtıkalyıp additionalcontrols dedikten sonra açılan pencerede Microsoft Monthview Control 6.0 (SP6) seçeneğini işaretleyin

Buda Calendar (Takvim Denetimi) nesnesi ile yapıldı.
Ekli Dosyayı inceleyiniz...

Sayın Ayhan Ercan Bey,
Takvim modülü için gerçekten sizi tebrikler.
Ben çok uğraşmıştım ama yapamamıştım.
Bu formül benim de çok işime yaradı.
Sizlere çalışmalarınızda başarılar

teşekkürler

birlikten kuvvet doğar sözünün ne kadar doğru olduğunu birkez daha ıspatlanmış oldu. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler

Sayın Ayhan Ercan Bey,
Takvim modülü için gerçekten sizi tebrikler.
Ben çok uğraşmıştım ama yapamamıştım.
Bu formül benim de çok işime yaradı.
Sizlere çalışmalarınızda başarılar

Rica ederim. size de iyi çalışmalar...

ben takvimi kendi formatıma uyguladım ancak gizleyip gösteremiyorum nedendir acaba??

userformun initialize olayının altına hangi takvimi kullanıyorsan onun visible özelliğini false yap yani
Kod:
Private Sub UserForm_Initialize()
MonthView1.Visible = False

End Sub
kodunu kullan

vede takvimi hangi olayın gerçekleşmesinden sonra görünür hale gelmesini isitiyorsan o olayın altına ( mesala textboxa tıkalyıncamı, bir butona tıklayıncamı yada örnekteki gibi bit toglebuttona tıkalyıncamı) gelip bu defada takvimin visible olayını true yap
ben toggle butona tıklayınca görünür olmasını istemiştim o yüzden de aşağıdaki kodu kullanmıştım.

Kod:
Private Sub ToggleButton1_Click()

MonthView1.Visible = True

End Sub

emeğinize teşekkürler. ekli dosyaları indiremiyorum. ilgilenirmisiniz?

Geri