• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userfomda Veri Girişinde Bir Soru

Excel Vers. ve Dili
2010 ExceL & Vba
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Çalışmam Var Userformdaki Textlerin Üzerinden Excel e veri Kayıt Ettiriyorum ama Örneğin A3 Hücresine Girilen Rakam A4 Hücresine Yazacağım Rakam A3 Hücresine Yazıdıgım Rakamdan Küçükse Veriyi Kaydetmesin Ve Uyarı Vermesini Nasıl Sağlayabilirim.
Bunun İcin Örnek Bi Makro Kodunuz Vb. Seyler Varsa Yardımcı Olabilirmisiniz.

Simdiden İyi Calısmalar Teşekürler...

Sanırım Olayı Anlatamadım Veya Böyle Birşey Mümkün Değil Olay Ben Dün a1 hücresine 12 Girmiş isem Bugün a2 Hücresine Giriş Yaparken a1 hücresini görerek 12 veya altında bir sayı girmeye çalışırsam bana uyarı versin istiyorum üzerinde bir deger girersem normal olarak yazsın.. böyle bi koşul yapmamız mümkünmüdür yardımlarını bekliyorum teşekürler....

Not: Excele Veriyi Textbox lardan Aktardıgım İcin Formül Degil Koda İhitiyacım Var..

Merhaba Kemal bey İlginize Teşekür Ederim..

Benim Tam Olarak bahsetmeye calısıtıgım Olay Böyle Degil Örnegi Ekliyorum Kısaca Anlatılacak Olursa Orada a1 Hücresini degil a Stününda Girilmis Olan en son Veriyi Görüp Ona Göre Kücükse Uyarı Vermesini İstiyorum Bi Örnek Ekliyorum Eger Bu Konuda Bilginiz Varsa İlgilenirseniz Sevinirim. Teşekürler İyi Çalışmalar....

Ekli dosyalar

Geri