• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

user formla ilgili...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
xp
arkadaşlar ekte sorunumu anlattım umarım yardımcı olursunuz.

Ekli dosyalar

Sayın azure ;
Çözebilecek ya daçözemeyecek arkadaşların dosyayı açmadan da anlayabilmeleri için, sorunu burada yazmanız daha hızlı ve doğru müdahale getirebilir.

Merhaba,

Dosyanızda userform nesnesi yok.

İnceleyiniz.

user forma işlene dataların ayrı ayrı çalışma sayfalarına kayıt edilmesi ile ilgili sorunum. dosyada bir hata var ne yazık ki düğmeye user formu atayamadım. bir daha dosyayı gönderiyorum umarım yardımcı olursunuz.

Ekli dosyalar

user formu düğmeye bağladım ancak kaydettikten sonra macro gözükmüyor

security hocam yaprığınız çalışmayı görmeye çalıştım yanlız şifreli.. yoksa benmi açamadım

Sn. security özür dilerim işlerim yoğundu bakamadım yardımcı olduğunuz için teşekkürle ama dosyayı bende açamadım

Dosya Güncelenmiştir.Tekrar Denermisiniz İstediğiniz Şekilde olmuştur Sanırım...

"Could not load an object because it is not available on this machine" bu hatayı alıyorum galiba sizin refeeransl değerleri bizimkilerden farklı

Dosya Üzerinde Değişiklik Yapmak İsterseniz yardımcı olmaya Çalışırım...İyi Çalışmlar...

"Could not load an object because it is not available on this machine" bu hatayı alıyorum galiba sizin refeeransl değerleri bizimkilerden farklı
Biraz Öle Sanırım Ama Sorunu Çözeriz...
Size Bir Link Vereceyim Orda Anlatılanları Yapın...

Sorununuz MSCOMCT2.OCX Dosyası İle Alakalı BURADAN İndirin Dosyayı... Sorununuz Çözülecektir...
Geri Dönüş Yaparsanız Sevinirim...

yukarıda verdiğiniz dosyaları kurdum dediklerini de aynen yaptım ama yine hata veriyor.

Hata Vermemesi Lazım Eksik Yaptıgınız Bir Şey olmasın Tekrar Denermisiniz...
Ekteki Dosyayı İzleyiniz...:cool:

Ekli dosyalar

sn security ilgilendiğiniz çok teşekkür ederim ancak user formu açamıyorum referanslar da regsrv32 ie gönderdiğiniz ocx dosyasını birleştirdim. ancak butona bastığımda "Could not load an object because it is not available on this machine" demeye devam ediyor. biraz daha uğraşayım bakkayım

Dosyada Sorun yok İzlemiş Oldugunuz Video danda Anlışılıyor Sanırım Sorun Pcnizden Kaynaklanıyor Zannedersem...

Geri