Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekte sunmuş olduğum dosyam evvelce düzgün çalışmakta iken bu sefer user formda sorgulama yapığımda bilgiler gelmemektedir.
Edit ve bilgi girişine izin vermemektedir.
Bahsettiğin Fornda Adı soyadı (TextBox2) Loked durumu False Olmalı ki yazmaya açılsın Ture Turumunda textbox a yazı yazamasın. fakat bilgilerin gelmesi içinde bir kod bukunmuyor. tam olarak nerede ne yapmak istediğini anlayamadım. Userfor1,Userform2,Userform3 hangi formda neişlem yapmak istiyorsun açıklamalısın. yardım eden olacaktır.
Userform1'deki fatura çalıştırıldığında üye nosuna tıklayıp 1 nolu üyeyi seçip bul dediğimde
Alttaki kutucuklara adı soyadı + vergi dairesi + vergi numarası + tarihi ve telefonu otomatikman
geliyordu.Şimdi ise maalesef bu bilgiler gelmemektedir.
Dim KayıtSatırı As Variant
KayıtSatırı = WorksheetFunction.Match(ComboBox1, Sheets("Sayfa1").Range("b:b"), 0) "b:b Sayfadaki Sutun dur"
If Err.Number > 0 Then
Err.Number = 0
Else
TextBox2= Sheets("Sayfa1").Cells(KayıtSatırı, 3)
TextBox3= Sheets("Sayfa1").Cells(KayıtSatırı, 4)
TextBox4= Sheets("Sayfa1").Cells(KayıtSatırı, 5)
TextBox5= Sheets("Sayfa1").Cells(KayıtSatırı, 6)
End If
bu kodu ComboBox1_Change uygulayacaksın
End Sub
Dosyanda sayfalar gizli olduğu için acamadım. bende fazla bilgi sahibi değilim. ancak bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. ekli dosyamı incelersen sanırım kendine uyarlaya bilirsin Sub Turkcegetır() kodunu incele
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.