• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

User Form

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Data bölümüne Ünvanlardan önce şube müdürlüğü ekleyemedim.
veride sütunlara ilave yapınca form açta ilgili labelleri yapamadım.
Rapor al dediğimde çalışanlar listesinde 2017 son ayı seçtiğimde mevcut çalışanların listesini vermiyor.
İşe giriş tarihini baz alıyor. İşten ayrılan veya emekli olanları çıkış tarihine yazdığımda rapor vermiyor. Velhasıl üstadlar user formu komple bozdum çalışma sayfasını düzenleyecek kodları yazacak kişiye minnettar olurum.

Ekli dosyayı görüntüle Personel_Izleme.xlsm bozduğum çalışma sayfası

Ekli dosyayı görüntüle Personel_Izleme1.xlsm orijinal çalışma sayfası

Son düzenleme:
Hiç bir şey yapmamışsınız , videolu eğitim sayfasındaki gibi userform ve textboxları bile artırmamışsınız , ornekte 7 tane varken sizin satırınız 18 data ve bunlara yer açmamışsınız.
Biraz yeniden yazılım yapılmasını istemiş gibisiniz :)

Zamansızlıktan kısmen onarılmış hali ekte. Sayın TanerSaydam belki devam edebilir

http://s4.dosya.tc/server5/mvbxss/Personel_Izleme.rar.html

Ekli dosyalar

Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş. Daire Başkanlığından sonra şube müdürlüğü için 3. ComboBox ekleyebilir misin ben ilave yaptığım zaman tüm dosya bozuluyor.

Doğru anladımsa ....

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam zahmet veriyorum ama formda listeden personele tıklayıp sil dediğimde veya formu boşalt butonuna tıkladığımda hata veriyor. Hatadan sonra debug tıkladığımda aşağıdaki koda gidiyor.

MsgBox "Seçtiğiniz kayıt silinmiştir. Form yeni bir işlem için boşaltılıyor ", vbInformation
For i = 7 To 27
Me.Controls("textbox" & i) = ""
Next i

Veri kaydette hata veriyor

MsgBox "Verileriniz Kaydedildi. Form boşaltılıyor "
For i = 8 To 19
Me.Controls("textbox" & i) = ""
Next i
UserForm_Initialize
ThisWorkbook.Save
Application.DisplayAlerts = True

Son düzenleme:
Sayın Hocam kodlarda çeşitli fonksiyonlarda görüntüleme ve yazdırma kodları gördüm sanki ama formda görüntüleme veya yazdırma seçenek butonları yok değil mi

Sayın Hocam kodlarda çeşitli fonksiyonlarda görüntüleme ve yazdırma kodları gördüm sanki ama formda görüntüleme veya yazdırma seçenek butonları yok değil mi

Böyle bir talebiniz olmamış ki ? Yazışmayı kontrol ettiğimde istediğiniz sadece kayıt gibi görünüyor.

Okey Hocam elinize sağlık işten ayrılanlardan ziyade bir personelin çalıştığı birimi değiştirdiğimde değişiklik yaptığım tarih ve hangi birimden hangi birime yer değişikliği yapmışım bilgilerinide kayıt altına alabilseydim ve yer değişikliği ilgili evrak nosunu açıklamalar kısmına yazabilseydim çok iyi olacaktı aynı formun kopyasında eski dai başkanlığı eski şube müdürlüğü ünvanı yeni dai. başkanlığı yeni şube müdürlüğü Comboboxlar ekleyerek durumu çözerim sanırım. Amacım ayrılanları normal çalışanlar listesinde değilde başka bir sayfada tutmak yoksa excell sayfa üstünde ayrıldığı tarihi veri süzmeden ekarte ederek güncel çalışan listesi ve sayısını görebileceğim. Hayırlı işler, kolaylıklar dilerim.

Geri