• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

User Form, ESC ile başlata bilirmiyiz.

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,
Butona bağlı olarak çalışan bir user form var, bunu aynı zamanda ESC tuşları ile çalıştıra bilir miyiz?

Merhaba
Boş bir module kopyalayın ve dosyanızı kaydedip kapatın sonra açıın ve deneyin. Esc tuşuna bastığınızda UserForm1'i çalıştırır.
Kod:
Option Explicit
Sub auto_open()
Application.OnKey "{Esc}", "FormAç"
End Sub
Sub FormAç()
userform1.Show
End Sub

Merhaba Asi Bey,
Boş bir modül sayfasına kodları yapıştırdım. Çalışmayı kapa aç yaptım, çalışmayı açtığımda (Ambiguoes name delected: auto_open) hatası alıyorum. Userform1 ismi çalışmamda (Bilgi) olarak kayıtlı verdiğiniz kodlarda userform1 kısmı Bilgi olarak değiştirdim. Yine bu hata ile karşılaşıyorum.
Sorun sizce ne olabilir.

Syg.

Merhaba Asi Bey,
Boş bir modül sayfasına kodları yapıştırdım. Çalışmayı kapa aç yaptım, çalışmayı açtığımda (Ambiguoes name delected: auto_open) hatası alıyorum. Userform1 ismi çalışmamda (Bilgi) olarak kayıtlı verdiğiniz kodlarda userform1 kısmı Bilgi olarak değiştirdim. Yine bu hata ile karşılaşıyorum.
Sorun sizce ne olabilir.

Syg.

Dosyanızı ekler misiniz_?

Merhaba,

Çalışmanızda iki adet "AUTO_OPEN" makrosu bulunuyor. Bu sebeple hata mesajı çıkıyor. İki prosedürü birleştirip tek prosedür olarak derleyip deneyin.

Merhaba,
Asi bey ilginiz için teşekkür ederim.
Korhan Bey konuya ışık tuttuğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. İstediğim gibi bir açılış oldu bu.

Syg.

Geri