• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

useform dan listeye veri ve saat girişi

Excel Vers. ve Dili
2007 tükçe
mehaba arkadaşlar
ekteki dosyada oluşturduğum userformda
giriş butonuna bastığımda -o anki saati- form sayfasında c6 hücresine
çıkış butonuna bastığımda -o anki saati- form sayfasında e6 hücresine
-label1 de seçtiğim veriyi form sayfasında b6 hücresine
-label2 de seçtiğim veriyi form sayfasında I6 hücresine
yazacak
yeni butonuna bastığımda user formu temizleyip alt satıra geçecek bir düzenleme yapılabilir mi?

Ekli dosyalar

forumda bir çok örnek var. inceleyerek kendi vakanıza uyarlamanız öğrenme süreci yönünden fayda sağlayacaktır.

ben fikir vermesi için bir dosya oluşturdum. buradan hareketle kendi fiili durumunuza uygun çalışmayı yapınız.

not:
1- birleştirilmiş hücreler sorun yaratabileceğinden ben hiç kullanmam, burada da kullanmadım. siz kullanmaya devam edecekseniz, kodlardaki sütun numarasını buna göre güncelleyin.
2- Giriş ve çıkış saatlerinin sonradan yazdırılacağı tahmini ile bu verilerin girişinin yapılması için satır no girilmesini sağlayan bir inputbox ekledim.
3- Combo1 ve Combo2'de veri seçildikten sonra KAYDET tıklanacak.
4- YENİ KAYIT butonu bu iki combo yu temizler ancak KAYDET'in altına bu butonun kodlarını kopyalayarak bunu silebilirsiniz.

Ekli dosyalar

mancobus hocam gönderdiğiniz dosyayı biraz geç inceleyebildim.cevabınız için çok teşekkür ederim.
benim bu dosyayı hazırlamaktaki amacım ;saatleri -extra bilgi girişi yapmadan- girişse giriş sütununa(c sütunu),çıkışsa çıkış sütununa (d sütunu) yazdırmaktı.
belirttiğiniz gibi sitede bu konuyla ilgili çok örnek olduğuna eminim ama konuya ortasından başlayınca nerede ne arayacağınızı bile bilmiyorsunuz.
biraz daha uğraşayım sonra yine yardımınıza başvuracağım sanırım.tekrar teşekkürler

Geri