• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

usa tarih sistemini tr ye cevirme

Excel Vers. ve Dili
2016
arkadaslar ekte guzel bir hisse sebedi takip dosyasi mevcut ama sistem USA icin tasarlanmis USA tarih formatinda tum ozellikleri calisirken tr de calismiyor bilgisayarin tarih gosterim ayarini usa ayarlayinca oluyor ama boylede diger excel dokumanlarimda karisklik yasamama sebep oluyor.
Sizlerden ricam bunun ayarlarini TR ile uyumlu hale getirebilmeniz ozellikle aylik hisse raporu sayfasinda neden anlamadim raporlari vermiyor buda hisse performans tablosunda probleme neden oluyor.

Cok tesekkurler

http://s6.dosya.tc/server10/ju58fe/Stock_Trading_Journal.xlsx.html

Merhaba.

Belgenizi ve işleyişini anlamış değilim. Fark ettiğim bir hususu söyleyeyim.

Belgeniz açıkken CTRL+H'ye (Bul-Değiştir) basın,
açılan ekranda ARANAN kısmına mm/yyyy
yerine yazılacak kısmına aa/yyyy
yazın, SEÇENEKLER kısmından ÇALIŞMA KİTABInı seçin ve TÜMÜNÜ DEĞİŞTİRe tıklayın
(aynı işlemi bir kez de mm-yyyy => aa-yyyy olarak yapın).

Merhaba Ömer Bey

Dediğiniz gibi yaptım ama olmadı birşeyler ters gidiyor ne olduğunu anlayamıyorum
dosyanın içi dolu örnek versiyonu burada
http://s6.dosya.tc/server10/db02uf/AAES_-_Stock_Trading_Journal.ver00.xlsx.html

en sıkıntı yaşadığım şey banka transferlerini doldurduğunuz zaman aylık rapor kısmının bir şekilde kendiliğinden dolması gerekiyor orasıda hisse rapor kısımlarındaki grafiklere ve kazanç zarar oranlarına bağlantılı çalışıyor. hepsi birbirine girmiş bir şekilde bir türlü yapamadım birde siz denerseniz sevinirim çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Banka işlemleri sayfasında formülde hata varmış zor oldu ama çözdüm yazarken gün ay yıl sıralamasını karıştırdığı için aylık rapor sayfasında hata alıyormuşum bunu düzeltmeyi başardım ama stock pozisyon kisminda yapilan kar ve zarar g,steriminde ve hesaplamasinda problem var yanlis hesapliyor

Merhaba.

Belgenizi ve işleyişini anlamış değilim. Fark ettiğim bir hususu söyleyeyim.

Belgeniz açıkken CTRL+H'ye (Bul-Değiştir) basın,
açılan ekranda ARANAN kısmına mm/yyyy
yerine yazılacak kısmına aa/yyyy
yazın, SEÇENEKLER kısmından ÇALIŞMA KİTABInı seçin ve TÜMÜNÜ DEĞİŞTİRe tıklayın
(aynı işlemi bir kez de mm-yyyy => aa-yyyy olarak yapın).

Geri