DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
merhaba @cems hocam burda yaptığınız programın daha basit hali acaba nemim deidğim şekle uyarlamak mümkün mü 1 nolu ürünü yazınca onunla ilgili veriler gelecek ve basit matematik işlemler yapılacakSizden bilgi ve yönerge beklerken , ben multipage olarak birinci ekteki gibi bir iskelet oluşturdum.
Yine sizden cevap gelmeyince , tahmini şekilde iskeleti doldurup çalıştırdım ,
birinci ekte sadece sayfalar var , BUNU İNDİRMEYİNİZ
İkinci ekte " TEDARIKCI yeni bir programlama " adlı dosyada kodları ile beraber ve tam olarak çalışıyor. BUNU İNDİREREK DENEYİNİZ. veya
Üçüncü ekte Ürünler sayfasında tıklanarak seçilen ürünün fotosu varsa gösteriyor, yoksa foto yok diyor. Fotolu program isterseniz BUNU İNDİREREK DENEYİNİZ Nasıl bilgisayara yüklenmesi gerektiği 2 alt cevapta açıklandı.
Bundan sonraki düzeltmeler için ( mesela tarih ya da para formatları için ) bir süre sitede olmayabilirim , diğer arkadaşlar bunları çözmede destek olabilir. Ben şu an nerede ne kullanmak istediğinizi bilmeden sizin yapmaya çalıştığınız programı sadeleştirdim ve uzayankarışık listeler yerine konusuna göre bölerek görsel hale getirmeye çalıştım
Umarım kullanışlı bulursunuz.
SelamMerhaba Sayın Üstadlarım,
örnek excelde daha detaylı açıkladım kısaca 250 farklı ürün için kodunu girdiğimde o ürünün verilerini getirecek bir uygulama yapılması mümkün mü?
Şimdiden teşekkür ederim.
onunda örneğini hazırlayıp hemen ekliyorum hocamSelam
Yapılması mümkün ama kodu girdiğinizde verileri nereden alacak ?
Selamhocam bir klasöre her ürün için 250 farklı excel oluştursam isimlerde 1-2-3 diye adlandırsam, masaüstünde ana excel gibi bir sayfa olsa ve ilk açıldığında ürün kodunu istese ürün kodunu yazdığımızda o klasör içindeki veriyi getiren bir çalışma zor bir çalışmamı olur acaba
hocam masaüstüne klasör oluşturcam her ürün için. programın olduğu excelde uyarı mesajında ürün kodunu girince ordan çekmesi mümkün mü?Selam
Bu söylediklerinizde yapılabilir ama makro yani VBA ile olabilir.
Ayrıca yüklediğiniz son dosyada yine verilerin nereden alınacağı yok
"hocam bir klasöre her ürün için 250 farklı excel oluştursam isimlerde 1-2-3 diye adlandırsam, masaüstünde ana excel gibi bir sayfa olsa ve ilk açıldığında ürün kodunu istese ürün kodunu yazdığımızda o klasör içindeki veriyi getiren bir çalışma zor bir çalışmamı olur acaba "