• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ürün arama ve filtre yapımı ?

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba abi ler ekteki dosyada ornek olarak yaptım şimdi stoklar diye sayfa var birde ARAMA adlı başka bir sayfa var şimdi stokları aram sayfasında girdiğim kriterlere göre orda gösterilmesini istiyorum sıfırladığım zamanda hücrelerin boş olmasını bunu bir türlü yapamadım siz değerli abilerimden yardım bekliyorum ornek olarak başka bir abimizin verdiği ornek te var ama istediğim gibi yapamadım hata verdi yardımlarınızı bekliyorum iyi günler
8hgw7.png

8hgz4.png

:tongue:
dosya

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
nusyam

Giriş: 28/10/2009
Excel Vers. ve Dili:
2007

Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

merhaba yardımcı olduğun için teşekkür ederim verdiğin dosyanın örneğini başka bir arkadaştan aldım ama yapmak istediğim bu değil aşağıdaki ekteki gibi ürün listesi var ama ben burada değil ayrı bir sayfada olmasını istiyorum bunu nasıl yapabiliriz ?

Ekli dosyalar

• stok.rar
    stok.rar
    256.5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Merhaba;
Ekteki uygulamada 2 ayrı sayfa var. gereksiz gördüğünüzü silin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

SAĞOL çok teşekkür ederim tam istediğim gibi senden son bir ricam olsa kızmazsın değilmi abi

şimdi ben bu stokları tek tek elle arama yapmam çok zor örnek listede adı yazan bir ürünün barkodunu okuttuğum zaman o barkoda ait yaptığın gibi bilgileri çıksın mesela liste yapmışsın ya abi listeden seçim yapılıyor bunu yerine oraya bir text yapsan barkodu elle yazsam olurmu bana böyle lazım çok teşekkür ederim sağol

Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın muygun bu formül içeren hücrelere yanlışlıkla tıklayıp kaydedince geri dönüş olamayacağından
o hücrelerdeki formül bozulmasın diye koruma gibi ,birşey yapılabilinirmi ?
(sayfa koruma haricinde)

Sayın muygun bu formül içeren hücrelere yanlışlıkla tıklayıp kaydedince geri dönüş olamayacağından
o hücrelerdeki formül bozulmasın diye koruma gibi ,birşey yapılabilinirmi ?
(sayfa koruma haricinde)

Merhaba;
Elbette olabilir. Bunun birçok yöntemi var
Sayfa2 de vba kısmına geçin.
ScrollArea kısmına C4 yazın ve vba dan excele geçin. Durumu gözlemleyin.
Aynı şekilde diğer sayfada iken vba ya geçerek ScrollArea kısmına A:H yazarak A:H sütun aralığı dışına konumlanmayı kısıtlayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

çok teşekkür ederim abi sağol işimi gördü çok sağol iyi günler...

Geri