• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ürün adı yazdığında ikinci sayfadaki fiyat gelsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cawidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
söyleki;

Ürün listesi sayfasındaki A1 hücresindeki Ürün kodunu değiştirdiğim anda B2açıklaması gelmiyor, yerine B262 açıklaması gelıyor ve bu tüm kodlar için aynı açıklama olarak devam ediyor.

Benzer bir problem ise yetkili kişi alanında da var. müşteri listesi a1 firma adını değiştirince yetkili kişi ve fax'ı En son satırdan alıyor ve tanımsız hale gelıyor.

isteğim kodlara ve açıklamaları istediğim gibi yeniden adlandırmak ve eklemek.

Alakasız ama size bişe sorcam benim bilgisayar teknik bilgim güzel fakat exel de sıfırım ve artık exeli geliştirmek istiyorum şimdi ilk öğrenmek istediğim şey bu ürünlerin ismini yazıyoruz ve ok işrati ile aşağıya tıkladığımızda liste çıkıyor bunu nasıl yapıyoruz formulu falan vardır yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler...

Ekli dosyalar

merhabalar ben excelde ürünler yan yana sıradım bakkal ürünleri lokanta ürünleri baharat ürünleri turşu ürünleridiye turşu bakkal dosyasında bulunuyor fiyati değiştiginde tek noktadan hepsini değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz bana şimdiden tşklerr

merhabalar ben excelde ürünler yan yana sıradım bakkal ürünleri lokanta ürünleri baharat ürünleri turşu ürünleridiye turşu bakkal dosyasında bulunuyor fiyati değiştiginde tek noktadan hepsini değiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz bana şimdiden tşklerr
Merhaba,

Küçük bir örnek eklermisiniz.

yardımm acill lütfenn

gıda ürünleri satıyorum lokantalara işlerlerine marketlere bakkalara fiyat teklifi veriyorum diyelim 1kg pul biber hepsinin içinde var fiyatı değiştinde hepsine tek tek girip değiştiriyorum bunu tek noktadan nasıl değiştire bilirim yardımcı olurmusunuz

gıda ürünleri satıyorum lokantalara işlerlerine marketlere bakkalara fiyat teklifi veriyorum diyelim 1kg pul biber hepsinin içinde var fiyatı değiştinde hepsine tek tek girip değiştiriyorum bunu tek noktadan nasıl değiştire bilirim yardımcı olurmusunuz
Değinizi yapılabilir elbette ama bu şekilde anlaşılması zor.
Dosyanıza yakın farazi bilgiler ile küçük bir örnek hazırlarsanız daha anlaşılır ve çözüme daha hızlı gidilebilir.

ardı ardına yan yana fiyat listelerim var aynı ürün den aynı listedede ola biliyor tek noktadan fiyatları kontrol edebilirmiyim

örnek olarak dosyayı nasıl eklerim yardımcı olurmusunuz bu konu hakında bana çok acil yarına yetiştirmemk gerek

bu ürünleri tek noktadan fiyatlarının kontrolünü yapmak istiyorum olurmuu

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dosyayı attım olurmuuu fiyatlari tek noktadan degiştire bilirmiyim

İnanın dosyadan bir şey anlamadım.

Nereden neyi değiştirmeyi planlıyorsunuz.

Dosya hakkında biraz bilgi veriniz.

ben mesala diyeli 1kg kırmızı mercimek fiyatı 1,50 krş oldu ben hepsini tek tek gez.p degiştirmek yerine tek noktadan degiştirmeyi istiyorum bunu nasıl yaparım hepsine gidip degiştirmek zor oluyor kimi zaman da unutuyorum

Geri