• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

üretim raporu yardım

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Merhaba,

Ekte bulunan aylık üretim raporunda, iş emri numarasına göre (veya başka bir seçeneğe göre) filtreledikten sonra, "personel detayı" sayfasındaki ilgili kolonun toplamının (örn. ym ft) "üretim detayı" sayfasındaki ilgili kolonun, iş emri satırına (ym ft gibi) "toplam" rakamı yazdırmak istiyorum. Her iş emrini ayrı ayrı filtreleyip, "üretim detayı" sayfasına bir butonla veya başka bir şekilde yazdırabilmek istiyorum.
Ayrıca personelin verim hesaplamaları için, personele göre filtreleme yapıp, ürün aşamalarını yapma sürelerini de kıyaslamak istiyorum (örn. elma ürününü a personeli 540 dk, aynı elma ürününü b personeli 350 dk. gibi).

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Acil çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

Ekli dosyalar

Tekrar merhaba,

Belki iyi anlatamamış olabilirim. 1. olarak yapmaya çalıştığım. "personel detayı" sayfasında "iş emri numarasına göre" filtreleyip (628 no. lu iş emri gibi), örneğin YM GZT sütun toplamının; "üretim detayı" sayfasındaki 628 no.lu iş emri satırının, YM GZT sütununa otomatik olarak yazdırmak istiyorum. Bu işlemi, her iş emri için ayrı ayrı yapabilmek istiyorum.

Yukarıda söylediğim diğer kısmı lse manuel yapmak gerekecek sanırım. Teşekkürler.

Günaydın,

Yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar? Sorunumun filtreleyip, otomatik toplatma kısmını çözdüm (alt toplam formülü ile). Ancak bu toplamları, diğer sayfanın ilgili satır ve sütununa yazdıramıyorum.

Makrosuz da yapılabilir sanırım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yardımcı olacak kimse yok galiba...

Geri