Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar inşallah sizin yazrdımlarınızla bu işin altından kalkıcam üretilecek ürünleri üretim planlarını hazırlamam gerekiyor ekteki dosyada bir çalışma yaptım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
ilgin için tşk kardeş örnek olarak kesim istasyonuna üreteceğim miktarı yazdım günlük maksimum kapasitesinide yazdım tatil günlerini atlıyarak o işin biteceği tarihi görmek istiyorum umarım anlatabildim
selam,
eki inceleyiniz..
not : Anladığım kadarıyla , Listeleme ( veri sayfası ), üretilecek miktarın , belirtilen tüm istasyonlardan peş peşe sıra ile geçilmesi şeklinde ve geçişler arasında da minimum 0,5 Gün , maksimum 1,25 gün boşluk olacak şekilde , FORMÜLLERLE organize edilmiştir.
kolay gelsin..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.