• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

üretim planlama konusunda acil yardımm

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Ben bir fabrikada mühendisim excel üzerinden yazılan metineri ayrı ayrı sayfalara aktarmak istiyorum. Ancak aktarmalar bir hücreye yazdığım metne göre aktarılması gerekmektedir. Ek dosya sunamıyorum ama bir örnek vermek isterim

30,03,2013 d258 excel deneme kesme

hücreye yazdığım kesme metne bağlı olarak kesme sayfasına hüm satırı kopyalamak

kesme yarine yapıştırma dersem yapıştırma sayfasını kopyalamak

vereceğim makinalar önceden belli yardımcı olursanız çok minnattar kalırım şimdiden teşekkürler

özür diliyerek şunu belirtmek isterim bu işlem her satırda olacak yani takip listemin içinde yazılar silinmeden yapılması gerekmektedir.

satırlara yazdığınız cümlelerin son kelimeleri satırı kopyalayacağınız sayfalar anlamına mı geliyor yani ??

önecelikle ilgilendiğiniz çok teşekkür ederim evet ekteki gibi ancak makineler tek tek ayrı sayfalara aktarılıyor

O dosya da öyle zaten. Açılışta makroları etkinleştirin. ilk sekmede makinalar var, oraya veri girişi sayfasındaki makina sütununa yazılacak makina adlarını yazın benim yaptığım gibi. O sayfaya yazmadığınız bir makina için kayıt yapamazsınız çünkü. Daha sonra ver girişi sayfasında ilk boş satıra bir kayıt yapın ve aktar düğmesine basın.eğer f yani makina sütununa yazdığınız makina için daha önce sayfa oluşmuşsa o satırı o makinanın sayfasındaki ilk boş satıra aktarır. Eğer makina sayfası yoksa, önce boş isimli sayfayı kopyalar ve yeni sayfa oluşturur, sayfaya o makinanın adını verir ve verieri o sayfaya aktarır.

Geri