• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

üretim formu

kardeş çok sabırsızsın arkadaşlar elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor sadece sen yoksun bu forum

haklısınız ama banad ahak verin lütfenve heyecanımı bağışlayın , özür dilerim.... :dua:

Userformunuza firmaların isimlerinin olduğu bir combobox yerleştirdim. Bu combobox firma isimlerini "FİRMALAR" isimli sayfadan almaktadır.

Sayın leventm, öncelikle size ve tüm excel gönüllülerine teşekkür ederim.Biliyorum sıkça isteklerim oluyor ve bazen rahatsızlık verdiğimin de farkındayım .Tüm Excel kullanıcılarından vermiş olduğum rahatsızlık için özür dilerim.Teşekkür ederim.

bende bir örnek dosya yapmıştım
gene bu sitedeki örnek kodlamaları takip edreek yapılmış bir çalışma ektedir.

alternatif olması açısından dosyayı eklemeyi uygun buldum
sayın leventm ustadın kodlarıda güzel

saygılar sevgiler
çalışmalarınızda başarılar dilerim.

abdi, arkadaşıma çok teşekkür ederim yardımların için çok sağol sormadan cevap almak böyle olsa gerek :ok::

üretim takip formu

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum . Ekte sunmuş olduğum çalışma içerisinde yapmak istediğim birkaç değişiklik hakkında yardımcı olabilirmisiniz. Gerekli açıklama dosya içerisinde mevcuttur.Tüm Excel Kullanıcılarına teşekkür ederim..

Aktar (CommandButton1) Düğmesinin tıklama (Click) olayına

Range("BH7").Value = ComboBox3
......
......
.......
diye devam edersen

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum . Ekte sunmuş olduğum çalışma içerisinde yapmak istediğim birkaç değişiklik hakkında yardımcı olabilirmisiniz. Gerekli açıklama dosya içerisinde mevcuttur.Tüm Excel Kullanıcılarına teşekkür ederim..

üretim taakip formu

TÜM EXCEL KULLANICILARINDAN ÖNCELİKLİ OLARAK ÖZÜR DİLEYEREK EKTE SUNMUŞ OLDUĞUM ÇALIŞMAM ÜZERİNDE YAPMAK İSTEDİĞİM DEĞİŞİKLİK İÇİN YARDIM RİCASINDA BULUNACAKTIM.
User Form üzerinde bulunan Operasyon Tanımı isimli bölümden seçim yapıldığı zaman"sayfa2"deki bilgileri "sayfa1" de bulunan ve sarı renkli olarak işaretlenmiş kısıma aktarmak istiyorum..

üstteki form hakkında yardım rica edecektim.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Run-Time Error"1004"; WorksheetFunction sınıfının Match özelliği alınamıyor . diyerek hata mesajı veriyor.Düzeltmek için ne yapmam gerekir .

Eğer aranan veri bulunamazsa fonksiyon hata vereceğinden bu mesaj çıkıyor. Kodlarınızın en başına "on error resume next" satırını ilave edin. Birde eklediğiniz son dosyada ne istediğiniz anlaşılmıyor. Bir örnek doldurarak tekrar izah edermisiniz. Yani comboboxtan şu veri seçildiğinde sayfa2 deki şu veriler, sayfa1 deki şu hücrelere aktarılacak gibi.

Geri