• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

üretim formu

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Hatırlı akşamlar , Bir Form Hazırladım ve Bu form üzerinde bulunan rün kod no isimli ComboBox'a Preslik ürünler sayfasından verileri nasıl aktarabilirim ;2. si ise yine form üzerinde bulunan listBox'a seçmiş olduğumuz comboBox'taki koda karşılık gelen verileri nasıl alabilirim.Teşekkür ederim

Çok kıymetli arkadaşlar benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

Çok kıymetli arkadaşlar ekteki dosyayı inceleyip sorunuma yardımcı olabilirmisiniz benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim

hayırlı akşamlar ekteki dosyaya yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba istediginiz boyle birseymi..?

Not: sayfa adini degistirmek zorunda kaldim klavyem turkce degil

ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.Tam olarak istediğim ComboBox'tan seçtiğim ürün kod numarasının "ALRK.01.001.101.84" gibi , bu kod'a karşılık gelen Preslik ölçüleri sayfasındaki bilgilerin "USER FORM" üzerindeki ilgili yerlere gelmesi ve aktar butonuna bastığımız zaman da "SAYFA1" de bulunan ve"V6:v12";"bh6:bh12" hücreleri arasına aktarması olacaktı . "LİSTELE "butonuna bastığımız zaman da Preslik ölçüleri sayfasındaki ilgili bilgilerin "LİSTBOX"ta görünmesi olacaktı.Saygılarımla...

muhammethezer' Alıntı:
ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.Tam olarak istediğim ComboBox'tan seçtiğim ürün kod numarasının "ALRK.01.001.101.84" gibi , bu kod'a karşılık gelen Preslik ölçüleri sayfasındaki bilgilerin "USER FORM" üzerindeki ilgili yerlere gelmesi ve aktar butonuna bastığımız zaman da "SAYFA1" de bulunan ve"V6:v12";"bh6:bh12" hücreleri arasına aktarması olacaktı . "LİSTELE "butonuna bastığımız zaman da Preslik ölçüleri sayfasındaki ilgili bilgilerin "LİSTBOX"ta görünmesi olacaktı.Saygılarımla...

Tam olarak istediğim ComboBox'tan seçtiğim ürün kod numarasının "ALRK.01.001.101.84" gibi , bu kod'a karşılık gelen Preslik ölçüleri sayfasındaki bilgilerin "USER FORM" üzerindeki ilgili yerlere gelmesi ve aktar butonuna bastığımız zaman da "SAYFA1" de bulunan ve"V6:v12";"bh6:bh12" hücreleri arasına aktarması olacaktı . "LİSTELE "butonuna bastığımız zaman da Preslik ölçüleri sayfasındaki ilgili bilgilerin "LİSTBOX"ta görünmesi olacaktı.Saygılarımla...

Tam olarak istediğim ComboBox'tan seçtiğim ürün kod numarasının "ALRK.01.001.101.84" gibi , bu kod'a karşılık gelen Preslik ölçüleri sayfasındaki bilgilerin "USER FORM" üzerindeki ilgili yerlere gelmesi ve aktar butonuna bastığımız zaman da "SAYFA1" de bulunan ve"V6:v12";"bh6:bh12" hücreleri arasına aktarması olacaktı . "LİSTELE "butonuna bastığımız zaman da Preslik ölçüleri sayfasındaki ilgili bilgilerin "LİSTBOX"ta görünmesi olacaktı.Saygılarımla...

Merhaba

Vakit buldukca birseyler ekledim umarim istediginize yakindir

SEVGİLİ Jezus, YARDIMLARINIZDAN DOLAYI SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..BİR ÜSTTEKİ EK DOSYAMI İNCELEME FIRSATI BULURSANIZ DAHADA ÇOK MEMNUN OLACAĞIM.SAYGILARIMLA :yazici: :bravo:

Merhaba , UserForm üzerine eklenecek bir üçüncü ComboBox'tan yapılan seçim ile örnek "ALARKO" seçimi yaptığımda ürün kod numaralarının olduğu ComboBox'ta sadece "ALARKO" ile alakalı kodları nasıl çıkarabilirim.Yardımcı olan tüm excel gönüllülerine teşekkür ederim.

Geri