• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

unutulan şifre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Excel 2000 İng.
Merhaba,
Hazırladığım bir excel dosyasının şifresini unuttum,acaba bu şifreyi nasıl açabilirim.yardımlarınızı bekliyorum. :kafa:

Sn selcuk

Ã?ncelikle şunu belirteyim. Burada sorulan dosya açılış şifresidirki onu kırmak çok kolay değildir, o linkteki kod sadece basit çok önemli olmayan sayfa şifresini çözmek içindir. Ayrıca biz bu forumda dosya açılış şifresi ile VBA şifresinin çözülmesi ile ilgili soruları emeğe saygı açısından yanıtlamıyoruz. Yani forumumuzda hack, crack gibi amaçlarla kullanılabilecek her türlü bilgi alışverişi kurallarımıza aykırıdır.

Benim soruma benzer bişey sandım.Az önce sayfamı bu kodla açtığım için bu da aynı sandım.
Ã?zür dilerim yanlış bişey yaptıysam.

Ã?zür dilerim yanlış bişey yaptıysam.
Rica ederim. Ã?zür dilecenecek bir şey yok ortada, ben sadece sizin mesajınızdan sonra tüm üyelerimize bir hatırlatma yapma anlamında mesajımı yazmıştım.

Abicim senin gibi çalışkan,işini hakkıyla yapan insanlardan özür dilenir.Ã?nemli değil.

Arkadaşlar yakında bomba gibi excel ile yapılmış parola bulma programı ile karşınızda olacağım bu program ile Excel ve Word de bulunan tüm korumalar kaldırılabilecek tabii VBA proje korumasıda. Þu an programım çalışma aşamasındadır ve çok yakında bitecek. şimdilik iyi çalışmalar diliyorum.

Acemi1 Ne demek istediğini anlayamadım.

Bu arada program tamamlandı.

Cahilliğime ver ama Bill Gates de kim?

Evet program tamamlandı önlemler de aşıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri