• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ücret pusulasını şablona göre ve şubelere göre otomatik oluşturma

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msetr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msetr

Altın Üye
Katılım
13 Kasım 2007
Mesajlar
46
Excel Vers. ve Dili
2019 tr
Herkese hayırlı geceler.


Forumda aradım şablonu kullanarak ayrı ayrı sayfa oluşturan bir makro buldum ama kendime uyarlamadım.

Benim istediğim bordro sayfasındaki satırları ücret pusulası şablonuna göre ve personelin çalıştığı şubeye göre ilgili sayfaya ikişer ikişer aşağı doğru kopyalayıp yapıştırması. Bir önceki kaydı üzerine yazmadan. Şube sayfa isimlerini ben kendim oluşturabilirim.
Ekteki dosya incelenirse daha net anlaşılacağını umuyorum.
Birde kodu butona atayabilir miyiz?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkür ederim. Kod güzel çalışıyor ellerinize sağlık.
Ayrıca TL yi yazıya çevir komutunu da eklemişsiniz.

Evdeki bilgisayarımda Office 2007 yüklü kod sorunsuz çalışıyor.
Ama işyerinde 2010 yüklü kod hata verdi. Dosya uzantısı (xlsx) farklılığından mı kaynaklanıyor acaba.

Kodun Office 2010 da çalışması için nereleri değiştirmek gerekiyor.


İkinci durum anladığım kadarıyla kodu 100 personele göre yapmışsınız. Firmada yaklaşık 350 personel var. Sabit sayfasındaki D sütunundaki sayıları artırarak E satırlarına +54 ekleyip 350 göre uyarlayabilirim herhalde.

Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Merhaba;
2010 kullanmadığım için yansımalarını bilemiyorum.
sabit sayfasındaki 100 ve karşılığındaki sayısal veri;
Herhangi bir sayfaya (şubeye) yerleşecek kişi sayısı yani tablo sayısı eğer bir şubede 100 den az kişi varsa dokunmayın.
Bir şube sayfasına tasniflenecek Kişi sayısı 100 fazla olabilecekse sabit sayfasında D , E sütunundaki son gri satırları yeterince çoğaltın.
İyi çalışmalar.
 
Geri
Üst