• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

üç koşullu süzme

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Ekte gönderdiğim örnekte 2 koşula göre süzme yapılabiliyor fakat ben üçünçü koşul olarak firma listeli bir tane textbox oluşturulup üçünçü koşul olarak bu firmanın olmasını istiyorum

Ekli dosyalar

Sn sgultegin
TextBox3 adında bir metin kutusu oluşturun ona istediğiniz firmanın adını yazın,
kodları aşağıdaki gibi değiştirin
Private Sub CommandButton1_Click()
TextBox1 = Format(TextBox1, "dd.mm.yyyy")
TextBox2 = Format(TextBox2, "dd.mm.yyyy")
Range("A7").AutoFilter Field:=2, Criteria1:="=" & TextBox3
Range("A7").AutoFilter Field:=1, Criteria1:=">=" & CLng(CDate(TextBox1)), _
Operator:=xlAnd, Criteria2:="<=" & CLng(CDate(TextBox2))

End Sub

yardımınız için teşekkürler. fakat benim küçük bir sorunum var ben firmayı kendim yazmamalıyım orda tırnaktan oluşan bir liste olmalı ben ordan firmayı seçmeliyim.

Ekli dosyalar

yardımınız için teşekkürler. fakat benim küçük bir sorunum var ben firmayı kendim yazmamalıyım orda tırnaktan oluşan bir liste olmalı ben ordan firmayı seçmeliyim.
ComBox kullanın

Son düzenleme:
Peki firma listesi diye ayrı sayfa olmasadan firma isimlerini sayfa1 deki b sutunundaki firma sutunundan b9 dan sonraki listeden seçse ama aynı firma ismini listede bir kez yazsa

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn sgultegin
ComboBox1'in Value özelliğindeki serkan ı silin
Sayfa ismini Firmaİsmi olarak değiştirin (iki kelime kullanca karışıyor)
ListFillRange özeliğini
Firmaİsmi!A:A
olarak değiştirin

combobox ın altındaki listedeki isimleri bu sayfadaki b9 dan sonraki listeden almasını istiyorum.
fakat listede aynı isimleritırnağı açtığımda bir tane göstersin.meslal b9 dan sonraki listede leventoğlu gıda dan
10-15 tane var ben combobox da tırnağı açtığımda bir tane leventoğlu yazsın istiyorum teşekkürler

Ekli dosyalar

Malesef yapamadım

ben combobox ile filitrleme işlemi yapamak istiyorum fakat comboboxın listesini belirli hücreler aralığındakileri yapmasını istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Geri