• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

turnuva sonuçlarına puan verme

Excel Vers. ve Dili
2003
2007
Excelde ekteki gibi turnuva eşleştirmesi yaptım bunların sonucuna göre puanları otomatik hesaplatmaya çalıştım.
=EĞER('XOX Turnuva'!D4>'XOX Turnuva'!C4;1;EĞER('XOX Turnuva'!D4='XOX Turnuva'!C4;"";EĞER('XOX Turnuva'!D4<'XOX Turnuva'!C4;0)))
oluyor ama her bir hücre için tek tek inceleyip yazmam gerekiyor. VB ile yapmaya çalıştım ama kodlardan birşey kalmamış hafızada. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa sevinirim.
[link=http://www.dosyayukleyin.com/do.php?id=4677]turnuva eşleştirme ve puan.xlsx[/link]

Merhaba,
Fikstür kısmını yan yana yerine alt alta yapmanız sorun olur mu?

Beraberlik var mı? Bay olan takıma puan veriliyor mu? Bay takıma 1-0 yazmışsınız.

bu oyunda beraber kalma yok muhakkak birisi kazanıyor. onun içinde bay geçene de puan verdim

Merhaba,
Dosyayı inceleyiniz.
Emeğinize sağlık. İstanbul'da nike halı saha ligi liseler maçlarında kullanayım diye düşündüm. Çalışmasını yaptığınız dosyada 1.haftaya sonuçları ekledim, puanlamaya da takımların isimlerini ekledim. ancak puanlama yapmıyor.sorun nasıl çözülebilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
AA sütunundaki takım adlarını değiştirmeniz gerekiyor. Bu lig 15 takım üzerinden hazırlanmış. Siz 4 takım yazıyorsunuz. Bir de bu dosyanın kura sayfası olmalı. O da silinmiş.

-AA sütunundaki takım adlarını değiştirdim. lig i 4 takım orda hazırladım. bu dosyanın kura sayfası yok 8.mesajdan aldığım dosyada kura sayfası yoktu. bu yüzden herhalde puanlama yapamıyor nasıl sorun çözülecek. Hayırlı cumalar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Emeğine sağlık, bizim sistemde mağlubiyet:0 beraberlik:1 puan galibiyete 3 puan veriliyor. ama dosyada sonuçları girince olmadı. nasıl ayarlarım

Emeğine sağlık bir grup için güzel oldu, ancak kodları kopyalayıp birden fazla grupda kullandığımız zaman olmuyor, olabilir mi.

Ekli dosyalar

Geri