• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Türkçe konuşan zihinden problem çözme programı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhabalar;

Ek'te paylaştığım dosya çok yetkin bir dosya olmasa da benim hali hazırda zihinsel engelli çocuklarımızın bir kısmı ile kullandığım sizlerin de gerek çocuklarınız gerekse kendi kişisel gelişiminiz için kullanabileceğiniz bir zihinden problem çözme programcığı..

Açılan sayfada A1 ve A2 hücrelerine çalışmak istediğiniz sayı aralığını yazıp Başla tuşuna bastığınızda bilgisayar size bu aralıktan ardarda iki sayı söyleyecek ve toplamanızı isteyecek.Genel olarak görerek toplama gibi işlemleri daha sıklıkla yaptığımız için görsel materyalleri zihinden çözmek daha kolaydır.İsterseniz programın 3-4 ya da beş sayılı versiyonlarını hazırlayarak kendi sınırlarınızı da zorlayabilirsiniz:)

Programın çalışması için Timer nesnesinin bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.Ek'te Halit3 hocamızın timer nesnesinin kurulumu ile ilgili paylaşmış olduğu dosyayı da veriyorum.(Zahmetli olmaması açısından linkini değil dosyayı paylaşıyorum dilerim hoşnutsuzluk yaratmaz.)

Dediğim gibi çok yetkin bir çalışma değil ama elimden gelen şimdilik bu kadar umarım hoşunuza gider.:)

NOT:Türkçe konuşma en son binler basamağını desteklemektedir.Yani programı 1-9999 sayı aralığındaki tüm sayılarla işlem yapmak için kullanabilirsiniz.Türkçe konuşma ile ilgili kod dizimini de geçtiğimiz yıl şimdi hatırlamadığım bir kaynaktan bulmuştum.Daha üst basamakları destekleyenleri var mıdır bilemiyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş

Sn.mustafa1207 ilgi ve beğeniniz için teşekkür ederim.

Geri