• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tüm satırdaki bilgileri çağırmak

Excel Vers. ve Dili
2007 English
Arkadaşlar merhaba,

ek dosyada iki çalışma sayfası var. yapmak istediğim:
- Invoice sayfasında PRODUCT CODE altındaki hücrelere ürün kodu girdiğimde tüm satırın otomatik olarak aktarılması, yani

Invoice sayfasında B7 hücresinde (VG526 veya herhangi bir kod) yazdığımda Products List sayfasındaki tüm satır bilgilerinin görünmesi.
iki aydır deniyorum forumda benzer bir örnek bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim gerçekten ihtiyacım var

Ekli dosyalar

Merhaba,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Korhan bey çok teşekkür ederim, sadece işimi görmedi inanılmaz zaman kazandırdınız bana THANK YUOOOOOOOOOOOOO diyorum.
Nasıl yapıldığını da öğrenmek isterim :)

Merhaba,

Makro ile yapıldı. Alt+F11 tuşlarına basarsanız kod penceresi açılır. Kodları o pencerede görebilirsiniz. Yada sayfa ismi üzerinde sağ klik yapıp KOD GÖRÜNTÜLE seçeneğini seçerseniz kodlara ulaşabilirsiniz.

Merhaba Sayın Korhan Bey,

Size bir excell dosyası göndersem reser isimli arkadaşa yaptığınız çalışmanın bir benzerini bana yaparmısınız rica etsem.

Lütfen yardım...

Lütfen yardım edin...
1-excelldeki geçici görev türü altındaki hücreden bir değer seçtiğimde adı soyadı,ünvanı, branşı,izni gibi istediğim hücreleri başka bir sayfada veya aynı sayfanın başka bir yerinde süzdürerek yazdırmak istiyorum

örneğin "geçici görevle gelen" seçtiğimde geçici görevle gelen satırındaki diğer hücrelerdeki verileride adı soyadı,ünvanı, branşı,izni gibi istediğim hücreleri başka bir sayfada veya aynı sayfanın başka bir yerinde süzdürerek yazdırmak istiyorum

2-sayfada binlerce veri olduğunu varsayalım(örneğin 10. Satırdaki "geçici görevle
elen" ve 100. Satırdaki "geçici görevle gelen" personele ait satırdaki diger verilerle birlikte alt alta yazdırmak istiyorm. Yani 10. Satır ve 100. Satır alt alta olacak.
Bunları yapmam mümkün mü?

Ekli dosyalar

Geri