Selam arkadaşlar. forumda aradım taradım konuyla alakalı birçok örnek buldum. ancak bu örneklerin bir çoğu soruyu soran kişinin çalıştığı kurumun özel şartlarına uygun olduğu için diğer arkadaşların kullanma imkanı yok. böyle özel istek programlar yerine bütün okullarda rahatlıkla kullanabilecek sade ,kolay kullanımlı ,hiç excel bilmeyen birinin bile rahatlıkla kullanabileceği bir öğretmen nöbet programı ihtiyacı var maalesef. okullarda idareciler bir nöbet programından ne ister.
1. Sade ve kullanışlılık
2. Tüm Office versiyonlarında rahatlıkla çalışabilme
3. Öğretmenin dersi olmayan günlere nöbet vermeme (yani gün kapatma olayı)
4. Öğretmene özel tarih girme (izinli ,raporlu olduğu günlere nöbet vermeme)
5. Resmi tatil günlerini belirleyip nöbet vermeme
6. Nöbet yeri : nöbet yerinin istenildiği kadar azaltılıp çoğaltılabilmesi ve nöbet yeri kapatma (yani öğretmen kapatılan yerde nöbet tutmayacak. genellikle bayan öğretmenlere bahçe nöbeti vermek istemiyoruz.
7. Adil dağıtım çok önemli
8. Çıktı alabilmek
9. İstatistik (kim yıl boyunca ne kadar nöbet tutmuş)
10. Sınırsız sayıda personel için nöbet yazabilme vs.
Bu şekilde yapılan bir nöbet programı tüm okulların ihtiyacını karşılayacaktır. forumda birçok usta var lütfen yapın böyle bir program kurtarın tüm idarecileri bu dertten. hem de forum bilgi kirliliğinden ve zaman kaybından kurtulsun. forumda araştırdığıma göre Halit3 hoca ve muygun hocanın örnekleri biraz yakın. Özellikle iki hocam el atarsa çok iyi olur. diğer ustalarda olabilir tabi. Teşekkürler.
1. Sade ve kullanışlılık
2. Tüm Office versiyonlarında rahatlıkla çalışabilme
3. Öğretmenin dersi olmayan günlere nöbet vermeme (yani gün kapatma olayı)
4. Öğretmene özel tarih girme (izinli ,raporlu olduğu günlere nöbet vermeme)
5. Resmi tatil günlerini belirleyip nöbet vermeme
6. Nöbet yeri : nöbet yerinin istenildiği kadar azaltılıp çoğaltılabilmesi ve nöbet yeri kapatma (yani öğretmen kapatılan yerde nöbet tutmayacak. genellikle bayan öğretmenlere bahçe nöbeti vermek istemiyoruz.
7. Adil dağıtım çok önemli
8. Çıktı alabilmek
9. İstatistik (kim yıl boyunca ne kadar nöbet tutmuş)
10. Sınırsız sayıda personel için nöbet yazabilme vs.
Bu şekilde yapılan bir nöbet programı tüm okulların ihtiyacını karşılayacaktır. forumda birçok usta var lütfen yapın böyle bir program kurtarın tüm idarecileri bu dertten. hem de forum bilgi kirliliğinden ve zaman kaybından kurtulsun. forumda araştırdığıma göre Halit3 hoca ve muygun hocanın örnekleri biraz yakın. Özellikle iki hocam el atarsa çok iyi olur. diğer ustalarda olabilir tabi. Teşekkürler.