• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tüm Okullar İçin Nöbet Programı

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Selam arkadaşlar. forumda aradım taradım konuyla alakalı birçok örnek buldum. ancak bu örneklerin bir çoğu soruyu soran kişinin çalıştığı kurumun özel şartlarına uygun olduğu için diğer arkadaşların kullanma imkanı yok. böyle özel istek programlar yerine bütün okullarda rahatlıkla kullanabilecek sade ,kolay kullanımlı ,hiç excel bilmeyen birinin bile rahatlıkla kullanabileceği bir öğretmen nöbet programı ihtiyacı var maalesef. okullarda idareciler bir nöbet programından ne ister.
1. Sade ve kullanışlılık
2. Tüm Office versiyonlarında rahatlıkla çalışabilme
3. Öğretmenin dersi olmayan günlere nöbet vermeme (yani gün kapatma olayı)
4. Öğretmene özel tarih girme (izinli ,raporlu olduğu günlere nöbet vermeme)
5. Resmi tatil günlerini belirleyip nöbet vermeme
6. Nöbet yeri : nöbet yerinin istenildiği kadar azaltılıp çoğaltılabilmesi ve nöbet yeri kapatma (yani öğretmen kapatılan yerde nöbet tutmayacak. genellikle bayan öğretmenlere bahçe nöbeti vermek istemiyoruz.
7. Adil dağıtım çok önemli
8. Çıktı alabilmek
9. İstatistik (kim yıl boyunca ne kadar nöbet tutmuş)
10. Sınırsız sayıda personel için nöbet yazabilme vs.

Bu şekilde yapılan bir nöbet programı tüm okulların ihtiyacını karşılayacaktır. forumda birçok usta var lütfen yapın böyle bir program kurtarın tüm idarecileri bu dertten. hem de forum bilgi kirliliğinden ve zaman kaybından kurtulsun. forumda araştırdığıma göre Halit3 hoca ve muygun hocanın örnekleri biraz yakın. Özellikle iki hocam el atarsa çok iyi olur. diğer ustalarda olabilir tabi. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Selam arkadaşlar. forumda aradım taradım konuyla alakalı birçok örnek buldum. ancak bu örneklerin bir çoğu soruyu soran kişinin çalıştığı kurumun özel şartlarına uygun olduğu için diğer arkadaşların kullanma imkanı yok. böyle özel istek programlar yerine bütün okullarda rahatlıkla kullanabilecek sade ,kolay kullanımlı ,hiç excel bilmeyen birinin bile rahatlıkla kullanabileceği bir öğretmen nöbet programı ihtiyacı var maalesef. okullarda idareciler bir nöbet programından ne ister.
1. Sade ve kullanışlılık
2. Tüm Office versiyonlarında rahatlıkla çalışabilme
3. Öğretmenin dersi olmayan günlere nöbet vermeme (yani gün kapatma olayı)
4. Öğretmene özel tarih girme (izinli ,raporlu olduğu günlere nöbet vermeme)
5. Resmi tatil günlerini belirleyip nöbet vermeme
6. Nöbet yeri : nöbet yerinin istenildiği kadar azaltılıp çoğaltılabilmesi ve nöbet yeri kapatma (yani öğretmen kapatılan yerde nöbet tutmayacak. genellikle bayan öğretmenlere bahçe nöbeti vermek istemiyoruz.
7. Adil dağıtım çok önemli
8. Çıktı alabilmek
9. İstatistik (kim yıl boyunca ne kadar nöbet tutmuş)
10. Sınırsız sayıda personel için nöbet yazabilme vs.

Bu şekilde yapılan bir nöbet programı tüm okulların ihtiyacını karşılayacaktır. forumda birçok usta var lütfen yapın böyle bir program kurtarın tüm idarecileri bu dertten. hem de forum bilgi kirliliğinden ve zaman kaybından kurtulsun. forumda araştırdığıma göre Halit3 hoca ve muygun hocanın örnekleri biraz yakın. Özellikle iki hocam el atarsa çok iyi olur. diğer ustalarda olabilir tabi. Teşekkürler.

arkadaşım istediğin özelliklere uygun nöbet programı.muygun hocamın çalışması ben okulumda kullanıyorum.hocam dosya boyutu büyü olduğu için hotfile yükledim.indiremezseniz mail adresinizi gönderin atarım.https://hotfile.com/dl/181189291/d783d09/RETMEN_NBET.zip.html

Aşağıdaki linkdeki 5 nolu mesaja bir bakın

http://www.excel.web.tr/f136/nobet-daoylymy-ile-ilgili-caly-ma-t119798.html#post654384

Not:
1-veriler sayfasındaki (C:J) arası bölümlere nöbet tutulmayacağı günlere x işareti koymanız yeterli.
2-veriler sayfasındaki (K:L) arasına izin başlangıç ve bitiş tarihlerini girmeniz yeterli.
3-veriler sayfasındaki (M:O) arasına nöbet tutmayacağı yerleri yazmanız yeterli.
4-Tatil günlerine gelince data sayfasında üç çeşit tarih aktarma seçeneği var.
a-tatilleri aktarma
b-tatilleri önce aktar sonra diğer günleri aktar
c-hepsini aktar
Dolayısıyla tatil günleri için başlangıç ve bitiş tarihlerine gerek yok
Burada sadece dikkat edilmesi gereken Dini Bayram günleri eğer Data sayfasında herhangibir gün bu günlere denk geliyorsa data sayfasında C sütünuna Bayram Yazmanız yeterli

uyarı:
Tatil günlerinde sadece dini günlerde bazen birgün önce veya sonra olabiliyor.

arkadaşım istediğin özelliklere uygun nöbet programı.muygun hocamın çalışması ben okulumda kullanıyorum.hocam dosya boyutu büyü olduğu için hotfile yükledim.indiremezseniz mail adresinizi gönderin atarım.https://hotfile.com/dl/181189291/d783d09/RETMEN_NBET.zip.html

muygun hocanın programında nöbet yeri kapatma olayı yok.onu denemiştim.halit hocanın program daha yakın gibi.halit hocam nöbet yeri sayısını nasıl azaltıp çoğaltabilirim.şimdilik 4 tane nöbet yerimiz var.ancak daha sonra 6 olabilir.

muygun hocanın programında nöbet yeri kapatma olayı yok.onu denemiştim.halit hocanın program daha yakın gibi.halit hocam nöbet yeri sayısını nasıl azaltıp çoğaltabilirim.şimdilik 4 tane nöbet yerimiz var.ancak daha sonra 6 olabilir.

Aşağıdaki linkdeki dosyada data sayfası D1 hücresine nöbet yeri sayısı ekledim ve veriler sayfasından bu bölümü kaldırdım.
data sayfasında G1:Z1 hücreleri arasına nöbet yeri ekleyerek (örnek data sayfasına L1 hücresine kolidor yaz) nöbet sayısını çoğaltabilirsiniz.

http://www.excel.web.tr/f136/nobet-daoylymy-ile-ilgili-caly-ma-t119798/post654384.html

hocam cevap yazmaya fırsatım olmadı.çok teşekkür ederim.iyiki varsın tam istediğim gibi bir program.

Geri