Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Bir dosya içindeki aynı yapıda olan sayfalardaki tüm filtreleri tek bir sayfadan yönlendirmenin bir yoluj var mı. Örnek dosya ekte.
Merhaba arkadaşlar. Bir dosya içindeki aynı yapıda olan sayfalardaki tüm filtreleri tek bir sayfadan yönlendirmenin bir yoluj var mı. Örnek dosya ekte.
Merhaba ; Ben soruna cevap veremem ama benim bir sorum var dosyanı inceledim ve satırları nasıl böldün bana anlatırmısın rica etsem yanı en üst satırlar oldugu yerde duruyor digerleri yukarı çıkıyor ben onu ögrenmek istiytorum yardımcı olursan sevinirim yada bilen varsa bana anlata bilirmi.
Teşekkürler açıklamanız için , ama ben yapamadım dediğiniz gibi denedim ama olmadı yukarı dondur , otomatik dondur gibi bişeyler var yaptım ama olmadı?:yardim:
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.