• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tüm çalışma sayfalarındaki isteneni tek sayfaya çağırma

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Merhabalar arkadaşlar.

Sizlerin yardımıyla üretimi kontrol altına almak adına toplamda 7 adet işleme merkezime ait bir üretim takip çalışması yaptım.Ancak çalışmamda bir sıkıntıyla karşı karşıyayım.

Sorunum:Aynı işlem bir çok makinede yapılabiliyor.Bu durumda yapılan bu işlemin toplamını vs. öğrenmek istediğimde tek tek makinelerin sayfalarından bulup manuel toplamam gerekiyor.

Çözüm:Yeni bir sayfa açıp(VERİLER) bu sayfada istediğim bilgileri makinelerin sayfalarından çeken bir formül çalışması...

Sorunumun çözümünü biliyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum :) denedim olmadı :) Saygılarımla...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir. Öncelikle Veriler sayfasında AA1 den başlayarak şu an kullandığınız sayfa isimlerini yazdım ve buları "sisim" adı ile tanımladım. yeni bir sayfa eklediğinizde o sayfa ismini "AA" sütununa da ilave etmeniz yeterli olacaktır.
Kolay gelsin.

Soykan

Ekli dosyalar

Sayın soykan ve muygun ilginize gerçekten çok teşekkür ederim.

Muygun VERİLER sayfasındaki istenenleri azalttım(Tarih,adet,fire sildim) ancak hata verdi.Formülleri kurcaladım ama beceremedim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Özel mesajınızdaki isteğinize istinaden gereken değişikliği ekteki dosyada uyguladım.
Artık tablonuza hangi başlığı seçerseniz seçtiğiniz başlığın verileri gelecek.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın muygun seni uğraştırdım çok teşekkür ederim ellerine sağlık.Ancak istediğim veriyi alamıyorum O sayfada tarih durumunun olmasıda etkiliyor istediğimi alamamamda.Tam anlamıyla ne istediğim ekte açıkladım.Saygılarımla...

Ekli dosyalar

Merhabalar...

muygun özel konuşmamızdaki mevzuya istinaden sorunum ekte.VERİLER kısmındaki koda bağlı AYHAN adlı personelimin çalışması mevcut ama yansımamakta.

Bu arada sayın muygun gösterdiğin ilgi için gerçekten çok teşekkürler...

Ekli dosyalar

Merhabalar...

muygun özel konuşmamızdaki mevzuya istinaden sorunum ekte.VERİLER kısmındaki koda bağlı AYHAN adlı personelimin çalışması mevcut ama yansımamakta.

Bu arada sayın muygun gösterdiğin ilgi için gerçekten çok teşekkürler...

Merhaba;

Aralıklı veri girişi nedeniyle bahsettiğiniz sorun oluşmuş.
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri