• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Toplu Yazdır

veycell29

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Aşağıdaki excel dosyasında Puantaj kısmında ki verileri isim listesinden alarak toplu yazdırılmasını ve ay yıl seçtiğimiz zaman o günleri koyu renk yapmasını istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Hangi veriler nereye hangi şartla aktarılıp, ne zaman yazdırılacak?

Ay ve yıl girildiğinde koyu olacak yerler neresi?

Hangi veriler nereye hangi şartla aktarılıp, ne zaman yazdırılacak?

Ay ve yıl girildiğinde koyu olacak yerler neresi?
isim listesindaki a sütunu puantaj da D5 e
isim listesindeki b sütunu puantaj da D6
isim listesindeki c sütunu puantaj da D7 sırası ile gelecek
k6 ve k7 den ayı ve yılı seçtiğide alttaki satırlardan hafta sonu ayın hangi günün denk geliyorsa o günün yanındaki 5 sütunda koyu renkli olmasını istiyorum mesela o ayın 2 ve 3 cumartesi pazar olsun b-c-d-e-f sütunlarıının 12-13-14-15 satırlarının koyu olmasını ve listedeki bütün isimlerin tek butonda yazdırılmasını istiyorum

Ekli dosyayı inceleyiniz. Ay ve yıl değişimini değer değiştirme düğmesine (spinbutton) bağladım. Hücrelerden seçmenize gerek yok, sayfadaki aşağı ve yukarı düğmelerine basarak değiştirebilirsiniz. Koşulu biçimlendirme ile haftasonu ve resmi tatil günlerini dolgulu yaptım. Ayrıca 29, 30 ve 31 olmayan aylarda bu günleri boş bıraktım.

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceleyiniz. Ay ve yıl değişimini değer değiştirme düğmesine (spinbutton) bağladım. Hücrelerden seçmenize gerek yok, sayfadaki aşağı ve yukarı düğmelerine basarak değiştirebilirsiniz. Koşulu biçimlendirme ile haftasonu ve resmi tatil günlerini dolgulu yaptım. Ayrıca 29, 30 ve 31 olmayan aylarda bu günleri boş bıraktım.
çok teşekkür ederim bana renklendirme makrosunu anlatabilir misiniz.?

Renklendirmeyi makroyla değil, koşullu biçimlendirme ile yaptım. Koşullu biçimlendirme menüsünden kuralları yönet diyerek mevcut biçimlendirme ayarlarını görebilirsiniz.

Renklendirmeyi makroyla değil, koşullu biçimlendirme ile yaptım. Koşullu biçimlendirme menüsünden kuralları yönet diyerek mevcut biçimlendirme ayarlarını görebilirsiniz.
çok teşekkür ederim..

Geri