• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

toplu müstahsil makbuzu yazdırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan khannka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2010 pro türkçe
arkadaşlar merhabalar
ekteki dosyada görebileceğiniz gibi bir müstahsil taslağına ikinci bir sayfadan düşeyara ile verileri getirip yazdırma taslağı mevcut ancak benim istediğim veri sayfasına tüm bilgileri girdikten sonra otomatik olarak tüm bilgileri sırasıyla yazdırması ancak makro bilgim olmadığından yardımınıza ihtiyaç duydum.
kolay gelsin teşekkürler

Ekli dosyalar

Öncelikle teşekkürler ancak dosya güncelleştirilemeyen bağlantı hatası veriyor onu tam anlayamadım.

Makro ayarlarınızı kontrol edin ve bir kereliğine içeriği etkinleştir yapıp kapat aç yapın.

yalnızca ilk iki kayıdı yazdırıyor bunun sebebi nedir acaba bir de yukarı kısıma tek tırnak koyun demişsiniz nereye koyulacak anlayamadım. uğraştırıyorum kusura bakmayın

Printpreview kısmının başına tek tırnak koyup. Printout kısmının başındaki tek tırnağı kaldırın. Müstahsil sayfasındaki Q2 ve R2 değerleri arasındaki verileri yazdırır. Bir anda toplu çıktı alıp boşuna kağıt israfı olmasın diye 2 tür kısıtlama yaptım. Yazdırdıklarınız Veriler sayfasında M sütununa yazdırıldı ifadesi yazar. Belirttiğiniz aralıkta yazdırıldı ifadesi yoksa yazdırır. Yani M sütununda boş olanları yazdırır.

çok teşekkürler yardımlarınız için bu haliyle işimi bayağı kolaylaştırdı.

Rica ederim.

Geri