• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

=TOPLA(sayfa1:sayfa10) olmuyor

Excel Vers. ve Dili
office 2003
merhabalar benim bir problemim var çok araştırdıma ama yapamamdım excelde 30 sayfa var ve her sayfasında 30 40 sisim var ben bu isimlerden örneğin ''fırat can'' ismini sayfalardan otomatik olarak çekip toplam adlı bir sayfada

isim soyisim ikna oranı red oranı kararsız oranı yüzdesi

fırat can 7 10 20 %50

gibi sayfalardaki fırat can isimli kişinin toplamda yaptıklarını toplam adlı yeni sayfaya nasıl uyarlarım sırası karışlık olmasa

=TOPLA(sayfa1:sayfa10'c2) gibi yaptımmı oluyor ama isimlerin yerleri değişik olduğu için baban hücre adı değil hücrede yazan isim ve verileri gerekli bende =TOPLA(sayfa1:sayfa10!fıratcan) olarak yaptım kendimce olur diye :) ama olmadı yardımcı olumusunuz bana teşekkür
ederim

Sayın kalpsizkral
İsimler sayfalarda hangi sutunda.
Toplam alınacak sutun hangisi acaba.

Sayin zorbey denedim ama bu biraz karmasik geldi bendeki excele uyarlayamiyorum benim istegim bize 2 haftada bir verileri bemim verdigim ornekte oldugu gibi veriliyor benim istegim her sayfayi ayri ayri ayri kendi ismimi bulup hesaplamak istiyorum oyle birsey olsun ki benim ismimi sayfalarin tumunden kopyalasin degeri toplasin ve sayfa isim onemli degil baska bir sayfaya aktarsin oyle bir kod olsa keske =topla hucre isimleri vs. Alabiliyorum amma benm ismim farkli hucrelerde cikiyo o yuzzden isim ve degerlerimi toplamda baska sayfaya yazip gormek yani kisacasi basit bir kod ile verilen excel dosyasinda ismimi cekmek ve degerleri daha kisa surede hesaplatmak eline emegine yuregine saglik ilgilendin yinede tsk

Sayın kalpsizkral iyi geceler
siz sayfalardaki isimlerin yerlerini
istediğiniz gibi değiştirin
o örnek bir çalışma
denermisiniz.

Geri