Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki tabloda bir örnek hazırladım. Mevcut formülün içerisine F stünundaki verilerden boş olanlara göre de Topla.Çarpım formülünün çalışmasını sağlamak istiyorum. Yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim.
Tüm formüllere aşağıdaki kırmızı yazılmış yeri ekleyip denermisiniz.
=TOPLA.ÇARPIM(($H6=$E$5:$E$302)*($I$2=$B$5:$B$302)*(I$4=$C$5:$C$302)*("ÖDENDİ"=F5:$F$302)*($D$5:$D$302))
Sayın yanginci34 F stünunda ödendi, iptal edildi vs yazmayan yani boş olan hücrelere göre hesaplama yapması gerekiyor. Yanlış anlatmış olabilirim belki. Sizin yazdığınız eklemeyi yaparsam sadece "ÖDENDİ" olanlara göre hesaplama yapacağını sanıyorum.
Sayın yanginci34 ekleyerek tekrar yazdığınız formülü gözden geçirdim. Ana tabloya alırken kaydırma yaptığım için hatalı olmuş. Şu an sorun yok çalışıyor. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.