TMP UZANTILI DOSYA

Selamlar

Excel de acip calistigim herhangi bir dosyayi kaydettikten sonra excel kendi kendine TMP uzantili bir dosya atiyor. Bu dosyayi ayni klasorun icine atiyor.

Bu dosya ne ise yariyor? Kullanmayacagim bir dosyaysa excel in TMP uzantili dosyayi atmamasi icin ne yapmam gerekir. Konu ile igili bilgisini esirgemeyen arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

Saygilarimla...

sayın hasan *.tmp uzantılı olan dosyalar gerekli bir dosya degildir.Temporary'nin acılımıdır bu dosyaları silebilirsiniz .Ancak excel boyle bir uzantıyı niye olusturuyor onu bilemiyorum...

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Merhaba arkadaşlar,
Konu eski olmakla beraber bazı arkadaşların işine yarayabilir düşüncesiyle yazmayı uygun buldum.
Ben de aynı sorunu maalesef yaşadım.Excel dosyamı kaydedince sürekli tmp uzantılı dosyalar klasörümde oluşuyordu.Tabii ki rahatsız edici bir durum.Sürekli silmek zorunda kalıyordum.Aşağıdaki denemeyi yaptım;artık bu dosyaları görmüyorum.

Bilgisayarım-denetim masası-klasör seçenekleri-görünüm-"bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğini işaretledim ve sorun kalktı.