• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TL Değerleri Başka Sayfaya USD veya Diğer Kurlarla Çekme

Excel Vers. ve Dili
2013-TR
Merhaba,
Ekte yapmak istediğimi örnekle açıkladım.
Örnek formdaki değerleri veri girişi sayfasına dokunmadan rapor ekranına istenilen döviz tipine göre gelmesini sağlamak, ilgili sayfada başka bir sayfadan veri çeken bir formül daha var.

Ekli dosyalar

Yardım

Merhaba,
Bu soruma yardımcı olabilecek kimsi yok mu?

Merhaba Arkadaş,
Sadece USD ve EURO işinizi görmüyor mu? Görüyorsa eğer, olmasını istediğiniz sayfa örneğini de koyun yardımcı olmaya çalışayım.
Kolay gelsin, iyi çalışmalar

Merhaba,
www.excel.web.tr - Korhan AYHAN Hocanın 2010 da yaptığı bir çalışmaya uyarladım.
Açılırken mutlaka internetten en son kuru alıyor. VeriGirisi sayfasındaki döviz çeşitlerini arttırabilirsiniz. sadece USD ve EURO kısıtlaması yok. Sıkıntı çektiğiniz yer olursa yine sorabilirsiniz. Sizin çalışmayı anladığım kadarıyla yaptım. VeriGirisi sayfasındaki ürün fiyatlarını TL olarak aldım. Dövizde ise Efektif Satış Fiyatlarını baz aldım.

Ekli dosyalar

merhaba,
www.excel.web.tr - korhan ayhan hocanın 2010 da yaptığı bir çalışmaya uyarladım.
Açılırken mutlaka internetten en son kuru alıyor. Verigirisi sayfasındaki döviz çeşitlerini arttırabilirsiniz. Sadece usd ve euro kısıtlaması yok. Sıkıntı çektiğiniz yer olursa yine sorabilirsiniz. Sizin çalışmayı anladığım kadarıyla yaptım. Verigirisi sayfasındaki ürün fiyatlarını tl olarak aldım. Dövizde ise efektif satış fiyatlarını baz aldım.

teşekkür ederim,
bunu deneyeceğim. Tam istediğim gibi olmuş hatta daha fazlası.

Rica ederim

Geri