Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın İsmail Cen cevaplamış.
Bir hatırlatma;
Bu türden ihtiyaçlarınız için makro kaydet yöntemi kullanarak sizde hazır makrolar elde edebilirisiniz.Eğer makro kaydet yöntemini bilmiyorsanız bir an önce öğrenmenizi tavsiye ederim.
Kolay gelsin.
Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ederim fakat benim kullandigim dosya boyutu buyuk oldugundan dolayi eke koydugum ornek dosya sadece bi kismi. simdi bu STF sheet ini kendi dosyama tasiyamiyorum. copy paste ile tasiyabiliyorum ancak. bu seferde makro hata veriyor.
kendi dosyama nasil aktarabilirim bunu. yardimci olurmusunuz?
İmkanı varsa kendi dosyanızdaki bilgileri gönderdiğim dosyaya kopyalayın.
Zira sizin dosyanız makro içermeyen .xlsx uzantılı, benim gönderdiğim dosya makro içeren .xlsm uzantılı; Ayrıca sadece STF sayfasını taşımanız sorunu çözmez, makro kodlarını içeren modülüde kopyalamanız gerekir ki bunun için de dosyanızın .xlsm uzantılı olması gerekir.
Sorun çözülmezse burada birlikte çözebiliriz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.