• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tik Kutularını İşaretleyerek Süzmeli Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
microsoft office 2007-2010-2013-2019-2021
İyi günler Arkadaşlar, sizden istediğim yardım, Göndermiş olduğum dosyada Turuncu olan Tik kutularına göre Tek Tek veya 3'ünü de işaretleyerek aktarma yapabiliyorum. Ancak Turuncudan bir tanesini ve mavi Tik kutularından bir tanesini veya bir kaç tanesini yaparak seçmeli aktaramıyorum. Bu konuda yardımlarınızı istirham ediyorum.
Örnek olarak: "Kullanıyor"u işaretlediğim zaman Mavi tiklerden de"f" tikini işaretleyince sadece "Kullanıyor" ve "f" olanlar gelsin veya "Kullanıyor" ile "Depo"yu işaretleyince "ç" ve "f" yi de tiklediğim zaman Kullanıyor Depo ve ç ile f yi getirsin istiyorum. ...gibi
Kod bölümünde kodu ayarlamaya çalıştım ancak hepsini aktarıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Üstadlarımızdan istirham ediyorum. Yardımcı olabilirlerse büyük bir yükten kurtarmış olacaklar bizi????

Yardım edebilecek kimse yok mu?

Sayın Ziynettin çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık

Üstad şayet size zahmet olmayacaksa, Kullanıyor Depo ve Hek yazan yere bir iki buton daha eklemek gerekirse nasıl bir yol izlememiz gerekir bu konuda da yardımcı olabilir misiniz. Yani kodun nerelerini değiştirmem veya ekleme yapmam lazım gelir.

Ekleme yapılacak şartta bağlı. İç içe kod olduğu için açıklaması biraz detay gerekiyor.

#4. iletideki dosya büyük / küçük harf duyarlı

Ekteki dosya büyük / küçük harf farketmez.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim. Biliyorum vaktinizi alıyorum ama biraz olsa özetleseniz anlayacağımı sanıyorum size zahmet olmasa birkaç cümle ile anlatsanız olur mu?

Geri