• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tik koyma kaldırma

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Slm arkadaşlar; ekte ki tabloda göreceğiniz gibi üstte kazanım tablosu altta öğrenci listeleri var.Öğrenci isimlerinin karşısındaki hücrelere yukarıdaki kazanımları öğrenip öğrenmeme durumuna göre tik koymak istiyorum.(yaptı yapmadı anlamında yani.)bütün öğrencilerin karşısındaki hücrelere tek tek mi koymam gerekiyor yoksa bunun kolay bir yolu var mı.Çünkü 30 tane forma uygulamam gerekiyor.Geliştici sekmesinin altından onay kutusu ekle dedim ama eklediğim onay kutusu hücreyi bile ortalamadı.Tek tek bütün hücrelerle böyle uğraşmaktan başka kolay bir yolu var mı? Emek ve zaman için şimdiden teşekürler...

Ekli dosyalar

hocam, bunun için kutularla uğraşmak yerine öğrenilen kazanım hücresine X koy yada + koy. senin istediğin gibi bi sürü kutu ekleyip, hepsini tıklamak için fare ile denk getirmen gerekir. çok zor iş
benim söylediğin gibi yaparsan, kazanımların toplam sayıları, eksik kalan yönleri ve öğrenci sayıları gibi istatistiksel bilgileri makrolara gerek kalmadan hazır excel formülleri ile rahatça bulursun. ben yardımcı olmaya çalışırım ;-)

ekteki dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam çek teşekür edrim ; bu daha kolay ve daha kullanışlı.Amaca daha çok hitap ediyor.Bu konu da sana sormak istediğim bişey olursa yine buraya mı yazmalıyım yoksa özel mesaj mı atmalıyım.Site de yeniyim.
Sn yurttas cevap için teşekürler linki inceleyip bu konuyuda öğrenmeye çalıcşacağım.

hocam, bunun için kutularla uğraşmak yerine öğrenilen kazanım hücresine X koy yada + koy. senin istediğin gibi bi sürü kutu ekleyip, hepsini tıklamak için fare ile denk getirmen gerekir. çok zor iş
benim söylediğin gibi yaparsan, kazanımların toplam sayıları, eksik kalan yönleri ve öğrenci sayıları gibi istatistiksel bilgileri makrolara gerek kalmadan hazır excel formülleri ile rahatça bulursun. ben yardımcı olmaya çalışırım ;-)

ekteki dosyayı inceleyiniz.

.

Onay kutulu olarak dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Geri