• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Thunderbird ile otomatik mail gönderme..!

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
merhaba,

yaklaşık 15 sayfalık bir çalışmanın sadece 1 sayfasını bir buton ile maile ek olarak göndermek istıyorum.
ama sayfa olduğu gibi gitsin istıyorum ama formuller kesinlikle gitmemildir.

kullandığım mail proğramı ise Mozilla Thunderbir şirket ne yazıkkı outlook kullanmıyor :(

bunu nasıl yapabiliriz sayın arkadaşlarım hocalarım.

iyi çalışmalar dilerim

saygıyla.

Son düzenleme:
bu konu ile alakalı onlarca konu açılmış fakat 1 tanesi bile işime yaramadı değerli hocalarım arkadaşlarım konuya göz atmanızı rica ederim.

tşk ederım. iyi çalışmalaar dilerim.

merhaba,

yaklaşık 15 sayfalık bir çalışmanın sadece 1 sayfasını bir buton ile maile ek olarak göndermek istıyorum.
ama sayfa olduğu gibi gitsin istıyorum ama formuller kesinlikle gitmemildir.

kullandığım mail proğramı ise Mozilla Thunderbir şirket ne yazıkkı outlook kullanmıyor :(

bunu nasıl yapabiliriz sayın arkadaşlarım hocalarım.

iyi çalışmalar dilerim

saygıyla.

Internet den bulup indirdiğim ve bir buton ile her gün 10 kişiye rapor göndermede kullandığım dosyayı ilişikte gönderiyorum.
Dosya tüm kitabı göndermez sadece açık olan sayfadan bir kopya hazırlar, formülleri değer olarak kaydedip gönderir daha sonra bu kopyayı siler.
Outlook 2007 kullanıyorum. Mozilla Thunderbir de çalışırmı deneme yapma şansım olmadı.
Umarım işinize yarar.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba bedri sanırsam istediğim mail gönderme bunun gibi,
ancak ben thunderbird mal proğramını kullanıyorum bu outlooka uyarlı sanırsam hata veriyor. bunu, thunderbird mail prğramına uyarlayabilmemız mumkunmudur. tşk ederım iyi çalışmalar dilerim.

merhaba bedri sanırsam istediğim mail gönderme bunun gibi,
ancak ben thunderbird mal proğramını kullanıyorum bu outlooka uyarlı sanırsam hata veriyor. bunu, thunderbird mail prğramına uyarlayabilmemız mumkunmudur. tşk ederım iyi çalışmalar dilerim.

Elimde 2003 outlook da çalışan kodlarda vardı onlarıda ekleyip dosyayı güncelledim. Ancak thunderbird mail kullanmadığım için bu konuda yardımcı olamayacağım. Aşağıdaki linki bir inceleyin pek çok mail gönderme alternatifleri için kodlar mevcut.

http://www.rondebruin.nl/sendmail.htm

merhaba zeki bey,
bu sayfadan pek bişey anlayamadım.
rica etsem orne bı çalışmaya uygulayabilirmısınız. tşk ederım ıyı akşamlar dilerim.

değerli hocalarım arkadaşlarım bu konuya göz atabilir mısınız. zeki beyin verdiği kodlrı denedım ama sonuca gidemedım emınm kı yanlış uygulama yapıyorum :((

tşk ederım herkese

Geri