Hocam hakkını helal et.Emin ol bu yazdıklarını ben okumadan evde uğraşırken alım satım bölümüne tesadüfen ulaştım.Ama gerçekten sevinçle şaşkınlık arası aptalca bir gülümseme vardı yüzümde:redface:.Sizi sebebsiz yere meşgul etmişim tekrar kusura bakma.Her şey tam dilediğim gibi hatta aylarca yapmaya çalıştığım gibi olmuş.Yanlız sadece tek kusur ki oda kusurmudur bilmem ama satım bölümğndeki tarih formu 30-9-11 yazdığımızda tarih olarak 30-09-2011 yazabilirmi.Onun dışında dedim ya enson yazınızı görmediğim için (buğün görebildim)akşam kendime kod ları ooo01 00002 diyerek elle ve rilerin birkısmını girdim(formdan değl)oldu çalıştı.Daha fazla veride çozuturmu onu bilemem.AMa bazı tekseferliğine aldığım ürünler var dediğininz gibi bunlarda progmın kullanıbilirliği için nasıl bir olumsuz etkisi olabilir bilmiyorum.Ocağınıza düştük.Birde aklıma gelen ki bunuda ayrı bir rapor sayfası gibi ( kendimce ve amatörce yapabildiğim 2 ayrı belgede yapamıyordum)Mesela aynı FİRMA isimlerine ait ürünlerin 0cak 11 şubat 11 ....vs aylara göre firmadan alınan toplam ürün meblağı artı firmaya ait alınan malların aylara göre toplam satış dağlılmı nedir diye görebilecek bir rapor sayfası eğer zor olmayacaksa..yapabilirimsiniz.Bunu ben daha önceki uğraştığım belgelerde stok olayını kıvaramadığım için haliyle bu rapor olayında gerçek bir değere ulaşamadım.Çok zorlamayıp belgenin şeklini şemalini değiştirmeyecekse bunu sizden rica edeyim.Ayrıca şunuda söyleyyeim uğraşalrınız we emekleriniz için ayrıca çok minnettarım
saygılarımla...........
saygılarımla...........