• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TextBox'daki veri sayma

Excel Vers. ve Dili
2016
Arkadaşlar Korhan beyin hazırlamış olduğu bir örnek dosyası kendime uyarladım, ancak sizlerden isteğim şu, her personel için görev dağılımındaki X ile gösterilen görevlerin yani TextBox5'te bulunan X leri toplayıp, yanında bulunan TextBox18'e rakam olarak yazmasını istiyorum. (Yani x lerin toplamı olan 10) diğerleride böyle olacak, teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
TextBox18.Value = Len(TextBox5) XXX diye ayrım olmadan girilen tünm karakterleri sayar ve yazar.

Kaydetme aşamasında istiyorsanız.
Private Sub CommandButton5_Click()

Textbox5 e giriş aşaması dersen
Private Sub TextBox5_Change()

Yukarıdaki gibi olabilir. Ya da hangi aşamada istiyorsanız sizde istediğinize uygulayabilirsiniz.

üstadım o kadar profesyonel değiliz, bu dosyayı da Korhan bey hazırlamış ondan uyarladık, bunu dosyaya uygulayamıyorum. Benim senden isteğim ekli dosya bunu uygularmısın. Zahmet olacak ama, yani ben personeli girince kaç görev aldığını rakam olarak bu TextBox18'DE görmek istiyorum. Teşekkürler.

Valal üstad buranın ustası belli biz anca kendimiz için iş yapabiliyoruz. Korhan Usta ve Mahir Ustalar var.Ben ekledim.Bir bak kontrol etmeden kullanma derim.

Ekli dosyalar

tamam üstadım olmuş eline sağlık inşallah sizde onlara yetişirsiniz. Bu vesile ile bizim gibi acimilere yardımcı olursunuz, bu dosyayı tamamen Korhan abiye ait ben sadece yerlerini değiştirdim. Emeğine sağlık dua ile kal sizlere zahmet verdim.

Geri