• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Textboxa kapalı dosyadan düşeyara

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba Texboxa kapalı "veri"adlı dosyadan düşey ara ile combobox1 deki değeri arayarak kelime yazdırmak istiyorum. Şu koddaki hata nedir?

Kod:
TextBox5 = WorksheetFunction.VLookup(Combobox1, [veri.xls] Veriler!$A$1:$B$26, 2, 0)

her 2 dosyada ayni klasörde
Aşağıdaki kod olur."excel4 makro" :cool:
Kod:
TextBox5.Text = ""
For i = 1 To 26
MyArg = "'" & ThisWorkbook.Path & "\[Veri.xlsx]veriler'!R" & i
deg = ExecuteExcel4Macro(MyArg & "C1")
If deg = ComboBox1.Value Then TextBox5.Text = ExecuteExcel4Macro(MyArg & "C2"): Exit For
Next

Hocam maalesef çalıştıramadım, dosyaları ekliyorum bakabilir misiniz ?

Merhaba, bende ind. kdv listesini kullanıyorum her ay, daha kullanışlı olduğuna inandığım kendi tablomu ekliyorum, sağılsun uzman arkadaşların yardımıyla yaptım, kapalı sayfadan bilgi çekmene gerek yok veri sayfasına yazdığın bilgilerden alır, bikaç gerekli açıklama ekledim, tablomu çözersen çok işine yarayacağına inanıyorum, sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırım

kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Merhaba, bende ind. kdv listesini kullanıyorum her ay, daha kullanışlı olduğuna inandığım kendi tablomu ekliyorum, sağılsun uzman arkadaşların yardımıyla yaptım, kapalı sayfadan bilgi çekmene gerek yok veri sayfasına yazdığın bilgilerden alır, bikaç gerekli açıklama ekledim, tablomu çözersen çok işine yarayacağına inanıyorum, sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırım

kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim, evet kapalı dosyaya gerek yokmuş bir sayfa daha açtım ve verileri ona kaydettim, benim program da bitti sayılır. bir kaç küçük problem kaldı.

Geri